Main Menu

Novogodištarije

Started by AnaK, November 23, 2009, 07:23:45 PM

Previous topic - Next topic

Maki

Kafice kutijice su super.Mi smo juce opet isli u Kontal i potrosila sam poslednje pare.Ali zato od juce Sofija i ja ne ustajemo od stola.Toliko smo se primile na ukrasavanje kutijica i cestitki da mi ova dva dana proletese.Divno se zabavljamo.Slikacu sutra sta smo do sada uradile.Planiramo da napravimo i pokloncice za sve clanove porodice i neke najblize prijatelje(Sofijine).Za sada smo kupile setove da pravimo magnete i svece,pa cemo ih pakovati u kutijice koje smo ukrasile.Ako imate js neke ideje za male poklone,lake za pravljenje(a da njsu od plastelina) pricajte.

Xe

Quote from: maxic on November 24, 2009, 03:26:29 AM
Imamo i sneska na naduvavanje, kojeg smo iskljucili veceras, pa izlgeda kao da se objesio.
:lol: :lol: :lol:
Kako sam ovo propustila  :lol: :lol: :lol:

Kafice, divne su kutijice  :girl_in_love:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maxic

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Deda

Mi imamo Deda Mraza na naduvavanje, mnogo je dosadan- zuji
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

veki

nasi deda mrazevi ima ih 4 komada kineska otprilike oko 1m isine nisu izduvani od prosle godine

Ira

Divne su ove pahulje  :girl_in_love: moram i ja da probam ovo da napravim.

Ovdje je bas bezveze , nemam uopste osjecaja da ce N.G i Bozic. I to mi tako nedostaje  :girl_cray:
Bas vam zavidim  :ljut:

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Deda

Quote from: Ira on December 03, 2009, 11:49:05 AM
Divne su ove pahulje  :girl_in_love: moram i ja da probam ovo da napravim.

Ovdje je bas bezveze , nemam uopste osjecaja da ce N.G i Bozic. I to mi tako nedostaje  :girl_cray:
Mi tebi takodje  :girl_sigh: :crazy_pilot:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

cici

Quote from: Ira on December 03, 2009, 11:49:05 AM
Ma da skroz je bezvezno :lol: meni ne bi smetalo :D

Ira

Quote from: Deda on December 03, 2009, 12:07:46 PM
Mi tebi takodje  :girl_sigh: :crazy_pilot:
Ma bjezi ti, kad si obecala da ces da banes  :D
:kiss1:

Quote from: cici on December 03, 2009, 12:54:03 PM
Ma da skroz je bezvezno :lol: meni ne bi smetalo :D
Pa prvu godinu mi je bilo kao zanimljivo ono u fazonu cuj nova godina na +30 (ovdje za oko 10 stepeni vise)_ :crazy:, a ove zadnje dvije i nije. Meni je asocijacija na N/G hladno,grad okicen i sve je onako veselo, uzurbano... pa i ono kestenje koje janavi dobro pece  ;)
Mijenjala bi se sa vama,ali na mjesec dana, 15 dana pred N.G i drugih 15 poslije  :D

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

maxic

Nas snesko je napolju, pa i ako zuji, a nisam sigurna da li zuji, ne cujemo ga.
Obozavam ove pahulje, bas su mi super. Kupila sam i snijeg u spreju, jedva cekam da Anja dodje kuci :clap:
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

cici

Sneg u spreju više ne koristim, mnogo se teško pere sa prozora.Mada ja ih ne perem :D A imam mnogo šablona.Gde ga pomenu :rofl:

maxic

Vidis , meni sabloni nisu pali na pamet... Jesi li ih skidala s neta?
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

cici

Ne kupila sam u Michael's.

maxic

OndaK danas ponovo u Michael's- tamo sam juce sve ostalo kupila, ali to mi nije palo na pamet . Tnx
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

cici

Uh da mi je da udjem samo na tri sata tamo :rofl: