Main Menu

Da li ste Na terapiji?

Started by senka, November 26, 2009, 12:04:22 PM

Previous topic - Next topic

cici

Stvarno, nemam ulogu.Nisam glumica, to se zove statiranje.Pojavljujem se samo u toj epizodi par sekundi.

pra-sence

Uopste ne mogu da zamislim da neko statira u toj seriji pa sam mislila da me mazes :lol:....I kako mislis da te provalim za tih par sec?? Obavezno da mi kazes kad ce ta epizoda pa da pogledam(pocesto mi se desi da zaspim pa zato :-[)

cici

Nije to bukvalno, zove se statiranje jer nije uloga.Mislim, ne stojim u mestu ko' spomenik :rofl:

:ph34r:

Quote from: cici on November 26, 2009, 08:14:55 PM
Stvarno, nemam ulogu.Nisam glumica, to se zove statiranje.Pojavljujem se samo u toj epizodi par sekundi.

ciciiiiii  :o ..ih kakve ste niko da mi kaze do sad  :-\

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

cici

pra-sence

Quote from: cici on November 26, 2009, 08:30:55 PM
Nije to bukvalno, zove se statiranje jer nije uloga.Mislim, ne stojim u mestu ko' spomenik :rofl:
Ma nisam ni mislila da stojis ko spomenik,nego koliko sam mogla da vidim desavanja su uvek u ordinaciji sa po jednim pacijentom.Uz taj koncept serije mi nekako ne ide statiranje razumes :) ? Cak nisam primetila ni da neko ima epizodnu ulogu....ali nisam bas sve pazljivo pratila pa mozda i gresim.

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

nelly

nisam gledala do sada ,pokušaću da se ubacim pa ću pisati svoje utiske
bebel,cici :kiss1:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Bebel

cici pa nisi obican statista, to se zove statista sa zadatkom :kiss1:
ima i manjih epizoda (dostavljac pizze itd) a ima i dve krupnije (Jasna, Cvele i Brik)
Lav 05.10.05.

Nanny Ogg

Gledam, svidja mi se.
Evo bas cekam da pocne  :girl_haha:

Ajte zene, ne dram'te

maripoza

Old enough to know better, but too young to care.

emge

Cici je u epizodi koje se sinoć prikazivala kod mene :D

Čak kaže i "doviđenja". Vratila sam je jedno 10 puta, tako da sam je detaljno vidjela. A, i Sergej ju je fino osmotrio :rofl:

Ira

Quote from: rafa on November 26, 2009, 05:48:52 PM
Nisam gledala, a bas mi se gleda.  :innocent:
I meni  :)
Idem da trazim gdje ima da se skine sa neta.

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Tchi

Quote from: pra-sence on November 26, 2009, 08:04:29 PM
Cici koga ti igras?? Ja mislim da sam manje vise ukacila likove ali posto te ne poznajem nemam pojma :-[
cicojku mozes svakodnevno da upoznas u reklami za puding C, moram da je hvalim kad sama nece

Lani

Cici ja sam totalno neupućena. Mislim, ne za puding  :girl_haha: nego za Terapiju.
Moraću da gledam sad i ja.  :girl_in_love: