Trudnice drugi put, kako reaguju prvenci na priču o bebi?

Started by emge, January 18, 2010, 02:02:47 PM

Previous topic - Next topic

Margarita

Ja bih samo da potpisem Dedu za onu tesnu cipelu. :lol:
Pavle pamti (ili bar tako kaze) da mu je brat doneo sarenu loptu za rodjendan, iz porodilista. :D Prvih meseci nije bio strasno, Petar je bas bio mirna beba, dosta je spavao :rofl: Igraju se, vole se, tuku se... uzivancija. :lol:

Finalina

Quote from: Deda on January 19, 2010, 07:46:50 PM
Pricanje ne igra nikakvu ulogu  barem kad su oko 2 godine 
.... i manje  :lol:

Quote from: Margarita on January 19, 2010, 07:54:38 PM
Igraju se, vole se, tuku se... uzivancija. :lol:
potpis  :love32:

Maki

Zaboravila sam da napomenem da je i Sofija trudna vec duze vreme.Nekad rodi lutku,a nekad svog omiljenog medvedica.Onda moramo da ih uvijamo u cebence,ona ih nosa,uspavljuje...Vrhunac je bio kad je medvedicu davala da sisa.Pitala me je pre neki dan da li ce i ona imati mleka u sikama pa da moze beba da siki i kod nje.Bila je malo tuzna kad sam joj objasnila da to bas i ne ide tako.Onda je otisla da pita isto mm-a(za svaki slucaj).On je to resio mnogo lakse(jer sam se ja ubila od objasnjavanja).Pitao je -A gde su ti sise?Sofija se zbunjeno pogledala i rekla-Pa nemam ih,nisu jos porasle.
Onda ne mozes da imas mleka u njima.I tako je stvar resena.
Jos jedan skorasnji biser je bio kad nam je rekla - Meni je pukao vodenjak i sad idem da rodim bebu :o
Od tad pazimo sta pricamo.

Deda

:lol:
I Neda je dojila bebu, imali smo celu opremu za bebe :wacko:
Onda su porasli  malo pa se rodio brat od strica..tad je i Andrija poceo da doji a povremeno je i trudan.... Sjaj i beda starije sestre  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

cici

Meni je sve to slatko a i normalno je.I moja Sofija je dojila svoju omiljenu lutku i to u isto vreme kad i ja Andriju, osim ako baš u to vreme ne bi bila jezivo gladna ili joj se baš piškilo :rofl:

Deda

Da nisam imala dvd i bajke.....ko zna sta bi bilo samnom :wacko:
Ovako -ja dojim - Neda na Snezanu.....uspavljujem bebu- Pepeljuga  :crazy:
Ziveo Dizni - moj drug u nevolji  :lol:

Lani

Iva je potpuno fascinirana konceptom dojenja i uopšte ženskim grudima.  :crazy:

Deda

Moj Andrija obozava i koristi svaku priliku da ćapi jednu moju drugaricu za grudi...sve kao slucajno  :crazy:

Margarita

Quote from: Lani on January 21, 2010, 09:59:41 AM
Iva je potpuno fascinirana konceptom dojenja i uopšte ženskim grudima.  :crazy:

Pavle je isto imao jedan takav period, cak je smisljao sta bi to moglo da bude da samo tata moze da radi sa bebom (posto sam mu objasnila da samo mama moze da doji). :lol:

stacka

Ajd sto je ona, ali sto je ovaj mali opterecen istim stvarima :crazy:

EDIT: Vidim da imamo jos drugara, najslicniji je, koliko mogu da primetim Andriji :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

anelore

Jos drugara? Pa Sava je odavno izjavio da ce kad poraste, da bude zena i da ima ogroomne sike! I on je bio tuzan sto nece moci da doji Vidu. Sada je to prevazisao, ali voli da se nasloni glavom na onu dojku iz koje u tom trenutku dojim vidu, i da ih ljubi - sto Vidu, sto siku.

Deda

Ja sam Nedi kao ponudila (nadajuci se da ce da odbije )...hoce li da proba cokanje i mleko, sa gnusanjem je odbila...
Ali tad nije imala ni 2 godine....sad kako je luda i ljubomorna - probala bi garantovano  :lol:

Maki

Meni je Sofija vrlo ozbiljno rekla da ce opet da pocne da sisa kad se rodi beba.I to je predstavila kao super ideju, jer eto necu morati da ustajem i spremam joj mleko(koje ona i dan danas svako jutro pije i to je njena "kafa") nego ce ona malo da posiki.Blago meni.

Xe

Quote from: Deda on January 21, 2010, 11:37:48 AM
Ja sam Nedi kao ponudila (nadajuci se da ce da odbije )...hoce li da proba cokanje i mleko, sa gnusanjem je odbila...
Ali tad nije imala ni 2 godine....sad kako je luda i ljubomorna - probala bi garantovano  :lol:
Da rodis trece, Neda bi te iznenadila pozitivno, garantujem  :flower:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL