BEOGRADSKA PORODILIŠTA - informacije, iskustva, saveti

Started by stacka, January 22, 2010, 06:46:30 PM

Previous topic - Next topic

Despina

Meni je znacilo to sto je sa sobom uvjek dovodio vrhunsku babicu, koje su obavljale svoj posao kako treba. Naravno obilazio me nakon poroda i on mi je odradio kontrolni pregled :)
Na prvom porodjaju, mlada i neiskusna otisla sam i nisam htjela nikoga zvati. Nakon 8 sati agonije i kontrakcija, svi su nesto prolazili nezinteresovano pored mene, mm ga je pozavo i on je slucajno bio u smjeni i dosao u porodiliste. Odmah mi je pojacao indukciju, doveo babicu i porodio me za 1,5h. Ko zna koliko bi se poradjala bez njega :crazy:
A, L, S

emge

Bogami se Mitrović sa mnom baš namučio :) S' obzirom da su naponi trajali sat i 45 minuta, i za to vrijeme smo imali minimum njih 3-4 u sobi sa nama, svaki napon smo pokušali da iskoristimo :crazy:
On me u medjuvremenu masirao, širio taj kanal - šta li, skoro pa gurao sa mnom...
U svakom slučaju, nikome nije bilo lako.

pra-sence

A Mitrovic me porodio..kralj :)...jeste da sam ga mrzela u toku porodjaja,cak sam ga i pitala sta sam mu skrivila u zivotu kad me tako muci :lol: al' da nije bilo njega mucila bih se jos 2 h vise sigurno :crazy:

Lani

Emge, hajde kad stigneš napiši kako ti je ovaj put bilo s epijem, kad ti ga je dala, jel pred kraj smanjila, itd.  :)

linga

Da, mi se same poradjamo oni pomazu, ali je poenta da ne odmognu.
prvi put dr Cutura je bukvalno posle 3 napona odlucio da beba ide na vakuum jer je bila zaglavljena. Hvala mu na tom.
Drugi put zaista dr Bojovic nije imao mnogo posla, jedino sto mi je drzao nogu (a drugu muz)  i posle uradio reviziju.
Ali me je obilazio svaki dan posle, slao poruke, pregledao me na izlazku :)

emge

Lani, hoću :)
Vladanka mi je bila super! Uspjela je čak na kraju da mi isključi bol, a ostavi napone :)
Pisaću posle na epidural temi :) Bolje da je tamo, zar ne?

Lani

Despina

A, L, S

disco2000

Nije, bila je neka dr stazistkinja, ne mogu da vidim raspored sa fona, zove se na M.

disco2000

U Frontu ne kupaju bebe :blink: ne znam da li je tako oduvek bilo ili je to ova nova moda :rofl:

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Quote from: Marty Maraskino on June 23, 2010, 08:22:15 AM
U Frontu ne kupaju bebe :blink: ne znam da li je tako oduvek bilo ili je to ova nova moda :rofl:

Pa šta im rade?  :crazy:

Elanor

prebrisu ih.
despina i ja smo vec referisale o fenomenu :crazy:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Dedo, sto grickas nokte? :rofl: Sve sam ih ispitala pre nego sto sam krenula sa napinjanjem :lol:
Lani, briskaju ih :crazy: