Main Menu

Uspomene iz detinjstva

Started by AnaK, February 04, 2010, 10:25:44 AM

Previous topic - Next topic

Saska

Quote from: Plava Baklava on February 05, 2010, 06:21:22 AM

Obraz uz obraz, Otpisani, Kamiondzije  :girl_haha:

Ljubavni zivot Budimira Trajkovica, secam se neke scene iz lifta, davali film za NG, imala sam mozda 11 godina  :tender:

da si ovde, imala bi priliku da gledaš Otpisane, Kamiondžije i Budimira T. malo-malo  :lol:. Jednog dana će Jova da kaže da su to serije i filmovi iz njegovog detinjstva

Ja volim da se setim Zimskog biskopa (Šejn, pa onaj film sa Jul Brinerom i robotima, pa Loganov beg - svake godine isti) i Malog programa - na špici mali i veliki TV, pa veliki zvizne malog nogom, ili mali velikog ne sećam se baš-

Mali program

Saska

Quote from: Beatrix Kiddo on February 04, 2010, 03:08:01 PM
Mi smo imali znacke svih Titovih stafeta, izmedju ostalih  :D  Cak su nam nabavili i album za znacke, sa sve rupicama da se zabodu  :lol:

Zaboravili ste onu seriju Jelenko (ili se zvala drugacije :think: ) Od tada vucem neko negativno osjecanje prema glumcu koji je glumio lovokradicu  :lol: :lol:

Ja imam jednu majicu od mog brata, dečije veličine, sa onim Titovim potpisom, slikala sam Jovu nekada davno u njoj :lol:

aleks

Quote from: Lani on February 04, 2010, 10:42:08 PM
Daaa i bila je i neka naša serija o nekim blizancima koji su se družili s devojčicom iz komšiluka...
Kako se zvaše, nema šanse da se setim...

jaoo, jeste. kao roditelji im razvedeni, a zive valjda na istom spratu i druze se sa tom malom. Bata Stojkovic i Milena Dravic.
Suuuuuper je bila.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

MissL

Stan im je bio 'podeljen' regalom
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Saska

a stan pregrađen ormarom? jel na to mislite ?

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Deda

Quote from: Unabebili on February 04, 2010, 10:49:37 PM
A seca li se neko radio- emisije "Ozon" ? I poruka koju ti posaljes, a oni procitaju  :girl_in_love:
Ja,ja, ja..e to je islo sredom a dzuboks cetvrtkom valjda...ludilo  :girl_haha:
I itd  :love32: i super itd ....extra
I lazes melita naravno
A onaj kviz..."pitam se pitam se da li je to lako znati ili mene sreca prati ..pitam se , pitam se...."
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Unabebili

I Kreka u ovoj "matoroj" grupi  :kiss1:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

emge

Jao Bea što mi uradi sa kinderladom :'(

Unabebili

Klizaliste "Pionir"
"Pozoriste u kuci"
"Sandokan"  :girl_haha:
Zooloski vrt na Kalisu
mamina recenica: "Obuci deblje carape" i "Nemoj da pijes ladnu vodu, bolece te grlo"
Bazooka zvake, Moto keks, bombone 505 (sa crtom)  :girl_blum:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Pepi

Salvete, značke, posteri Jasona Donovana i pesma Seald with a kiss...kinderlada...
Poni bicikl  :girl_haha:

Margarita

:girl_in_love:
skoro svega se secam
skoro sam deci prepricavala onaj crtani sa sloncetom Cirom, ako ga neko od iskusnih nadje na netu da moze da se kupi, nek ostavi link :)

AnaK

Quote from: Margarita on February 05, 2010, 10:58:18 AM
skoro sam deci prepricavala onaj crtani sa sloncetom Cirom, ako ga neko od iskusnih nadje na netu da moze da se kupi, nek ostavi link :)

Slonic Cira - 1 dio
Slonic Cira - 2 dio
Janko 23.7.2002.

Margarita

AnaK

I meni je jedan od omiljenih  :love32: Skinuli smo ga odnekud, da ne tražim, uploadovaću ga pa ti poslati link :)
Janko 23.7.2002.