Main Menu

Fazoni & Fore

Started by Kafica, May 01, 2009, 11:04:45 PM

Previous topic - Next topic

Summer

jao Andrija  :rofl:

Kaze meni Sara: ja kad budem imala 35 godina kao ti, imacu troje dece i zvace se Konjovic, Miskovic i Pelka  :lol:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Elanor

:rofl:

cici, uciteljica njega obozava, zar ne, i nista sto on uradi ne moze da bude lose? :friends:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

anelore

Sara  :rofl:
Vida ovih dana o svojoj buducnosti prica iskljucivo pocinjuci recenicu sa: "Kad porastem i kad pustim kosu...." :lol:

bubi

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

cici

Da,da, obozava ga.Mozda je vreme da se umesam :D Sara i Vida :lol:

anelore

Jaoj cici, ja imam slicnu situaciju sa Savom i jednom od njegovih vaspitacica. Naime, ukebao ga je MM pre dve nedelje kako se u vrtickom WC provlaci ispod pregrade kojom se odvajaju dva dela WCa, zapravo dve WC solje. Ta pregrada je postavljena nekih 40cm iznad zemlje, sto znaci da je nas sinak plivao po podu WCa. MM se naravno zgrozio, upozorili smo i druge vaspitacice da se ovaj vuce po zapisanom podu (dobro, nismo to bas tako rekli, rekli smo da mi znamo da se to redovno cisti, ali ipak...) i da ce mozda jos nekome pasti to na pamet. Savino objasnjenje - hteo je da iznenadi MM  :lol: Tvrdi takodje da niko nije "dovoljno blesav" da tako nesto radi. E sad, ona njegova divna vaspitacica se jedina nije zgrozila nad time, vec je potpuno odusevljenja njegovom idejom da, kako ona kaze "stvori iluziju" (udje u jedan WC, izadje iz drugog) i juce mi je saopstila da "niko nije dovoljno pametan da mu tako nesto uopste padne na pamet" i da bi ona Savu "uramila".  :lol:

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Margarita

cici

Jao neka ga urami ali ipak da vise to ne radi :lol:

Pepi

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina