Seksualna ili emocionalna prevara, šta je gore?

Started by senka, February 09, 2010, 07:09:01 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Quote from: Unabebili on February 09, 2010, 08:34:33 PM
Dodji, kazi...pa da vidimo gde smo. :zlocka:
Vazi i obrnuto.

A nenene, ja bih radije da ne znam. A ako ću saznati, onda bolje od vinovnika, a ne svedoka.
Janko 23.7.2002.

Unabebili

Quote from: AnaK on February 09, 2010, 08:52:32 PM
A nenene, ja bih radije da ne znam. A ako ću saznati, onda bolje od vinovnika, a ne svedoka.

pa nek vinovnik dodje i kaze, ako mislimo na vinovnik - nas partner :)
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Da, s tim što bih ja više volela da za prevaru, ako postoji ili je bude, ne saznam. Dakle, apelujem na apsolutnu diskreciju. A ako se to sve desi tako da ću ja ipak saznati, bolje da saznam od njega nego od koleginice s posla. Ili iz novina :pljucka:
Janko 23.7.2002.

Unabebili

o tome sam i pricala  :innocent:

s tim sto sam  pod ono "i obrnuto" , mislila na moju malenkost  :rofl:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

AnaK

E pa nisam te tako razumela :) Protumačila sam da ti želiš da znaš.  :nokti2: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

MissL

Emocionalna, ako se uopste moze reci sta je gore. Ona ipak znaci vise pogotovo ako ti je do nekoga stalo, a da vidim lika koji izgovara 'desilo se' ili 'nisam mogao da se kontrolisem' - extra, hvala ti sto si me spasio :turpija:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Deda

Quote from: AnaK on February 09, 2010, 08:55:40 PM
Da, s tim što bih ja više volela da za prevaru, ako postoji ili je bude, ne saznam. Dakle, apelujem na apsolutnu diskreciju. A ako se to sve desi tako da ću ja ipak saznati, bolje da saznam od njega nego od koleginice s posla. Ili iz novina :pljucka:
Ne brini, ti sto citaju Skandal ne citaju knjige  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

ja bih se u potpunosti slozila sa gdjom pozom (da je ne potpisujem sad blizi se 2012. :D )
bez dubljeg palmudjenja emocionalna prevara ne postoji  :innocent:

Unabebili

Quote from: AnaK on February 09, 2010, 08:59:31 PM
E pa nisam te tako razumela :) Protumačila sam da ti želiš da znaš.  :nokti2: :kiss1:
pa zelim da znam
mozda nisam dovoljno jasno objasnila
'tela sam da kazem: - dodji i kazi, da vidimo gde smo i sta dalje

to mi je fer

Shit happens, ali zelim da to znam, sto pre - to bolje

:ph34r:

Quote from: Glitter on February 09, 2010, 09:04:54 PM
ja bih se u potpunosti slozila sa gdjom pozom (da je ne potpisujem sad blizi se 2012. :D )
bez dubljeg palmudjenja emocionalna prevara ne postoji  :innocent:

cek cek...vama ova emocionalna prevara ne podrazumijeva i sex ?

emge

Emocionalna bi mi teže pala, mada ni sa jednom ne bih bila srećna.

Glitter

Quote from: :ph34r: on February 09, 2010, 09:19:19 PM
cek cek...vama ova emocionalna prevara ne podrazumijeva i sex ?
pa da postoji  :D podrazumevala bi ali iz potpuno drugacijih pobuda, seks kao posledicu emocije

:ph34r:

ju naopako...kad ja vas dvije vise nista ne razumijem  :crazy:

AnaK

Una, uz kafu ćemo o razlikama, ako ne bude lepših tema  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Xe

Quote from: Lilit_Depp on February 09, 2010, 08:05:44 PM
Heh, ali do tih emocija ne dodje tako sto vidis nekoga u autobusu pa se one probude vec to, verovatno (:lol:), podrazumeva provodjenje kvalitetnog vremena (prilicnu razmenu razlicitih drustvenih/socijalnih/filozofskih/umetnickih/whatever oblika RL/virtuelne komunikacije s nekim ko nije nas trenutni partner.
Pitanje je koliko bi svima nama prijalo da nas partner, o svim stvarima koje i nas zanimaju, lepse prica (i vise uziva) s nekim drugim.  :turpija:
Tacno. Meni je to gore nego neki usputni seks ili flert koji se oteo kontroli posle nekog pica itd.
Da sad ne ulazim u detalje razloga za seksualnu prevaru, nisam bas nesto potkovana  (nisam nikad varala - ne znam da li da stavim  :D ili  :-[ )
Ili mozda tako mislim jer je meni lakse da nekog emocionalno prevarim?  :think:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL