Seksualna ili emocionalna prevara, šta je gore?

Started by senka, February 09, 2010, 07:09:01 PM

Previous topic - Next topic

monochrome

Finalina

monochrome

nego drage dame...ja i dalje imam isto misljenje...monogamus totalus i sve mi je osim toga gore...iznad svega smo ljudi i jeste tacno da ljudi grese, ali moramo voditi racuna o tome da nasim greskama minimalno povredimo druge aka da budemo iskreni u svakom trenutku...
to vam je isto kao i sa decom...dete, ajd' recimo tinejdzer uradi neku glupost, pa precuti, pa jos malo precuti i glupost se pretvori u haos...da je dete reklo roditeljima za tu glupost, bilo bi mozda i dranja i haosa, ali ni priblizno onom sto stize kao reakcija na precutkivanje ili laz  :innocent:

cici

Finalina

anelore

Ja sam svoje misljenje ukorenila, a vi kako hocete   :turpija:

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Urbana

Quote from: monochrome on November 14, 2013, 01:29:15 PM
nego drage dame...ja i dalje imam isto misljenje...monogamus totalus i sve mi je osim toga gore...iznad svega smo ljudi i jeste tacno da ljudi grese, ali moramo voditi racuna o tome da nasim greskama minimalno povredimo druge aka da budemo iskreni u svakom trenutku...
to vam je isto kao i sa decom...dete, ajd' recimo tinejdzer uradi neku glupost, pa precuti, pa jos malo precuti i glupost se pretvori u haos...da je dete reklo roditeljima za tu glupost, bilo bi mozda i dranja i haosa, ali ni priblizno onom sto stize kao reakcija na precutkivanje ili laz  :innocent:

Pa Mono to je vrlo kompleksno...ako je neko svaler on obicno nema nameru da se razvodi, sklon je da umoci kad mu se za to ukaze prilika i dok ga neko kod zene ne ocinka nece biti nikakvih problema ..... znaci nema on potrebu da bude iskren .... dok emocionalnu prevaru ... pa to zena ne vidi samo ako ne zeli da vidi.
Mislim to je samo moje misljenje.
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

monochrome

Quote from: Urbana on November 14, 2013, 02:59:10 PM
Pa Mono to je vrlo kompleksno...ako je neko svaler on obicno nema nameru da se razvodi, sklon je da umoci kad mu se za to ukaze prilika i dok ga neko kod zene ne ocinka nece biti nikakvih problema ..... znaci nema on potrebu da bude iskren .... dok emocionalnu prevaru ... pa to zena ne vidi samo ako ne zeli da vidi.
Mislim to je samo moje misljenje.

nadam se da nikad neces biti u situaciji da se u ovo razuveris ;)

linga

Deda

Ako sam rekla nesto protiv , to je zato sto sam se pravila fina  :girl_dance:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

senka

evo dede sa friškim iskustvom kako prevariti sveki s kantom masti  :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

martina

nego, meni se prosle godine na nekoj svadbi nabacivao jedan 'armonikas iz cikaga
tito dragi

a skontala sam lako - bio je vrlo eksplicitan... ja poslije isla da se gledam u ogledalo  :lol: da vidim jel mi nesto fali, skontala sam da je do njega, na kraju...

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost