Seksualna ili emocionalna prevara, šta je gore?

Started by senka, February 09, 2010, 07:09:01 PM

Previous topic - Next topic

senka

ja prva ne bih provalila da me vara verovatno nikad, em je on maher, em sam ja površna  :rofl: on bi mene provalio odmah, jer je on maher, a ja površna  :lol:

ne bih volela da suprotne stavove shatiš lično iako su tvoje emocije daleko više upletene u samu tematiku od nas koje samo naklapamo  :bighug:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

monochrome

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Unabebili

Quote from: monochrome on March 05, 2012, 09:28:38 PM
:rofl: :dog:

nemoj da vadis iz konteksta  :rofl: :kiss1:
nit si ti preglupa bila, samo nisi bila dovoljno "oprezna" ili si bila u situaciji u kojoj nije bilo vremena da prepoznas "signale" .... prosto opustis se i mislis da je to nemoguce ...  :bighug:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

monochrome

monochrome

martina

zivi ljudi rade, grijese, pisu, brisu... ne mogu da garantujem za sebe, a ne za nekog drugog
uopste ne razmisljam o tome da li me muz vara ili ne... ali mislim da bih morala da primijetim, kako elanore vec opisa... nema se kad kojesta... obaveza milion, cim ga nema pola sata na radnom zadatku vidi se ( a i mene) :nokti2:

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Finalina

Quote from: Elanor on March 05, 2012, 04:34:58 PM
fina, kako volim kad se ti na istoj temi slozis sa tri potpuno oprecne stvari :lol:
pojasni ovo, ne razumem te

rafa

Quote from: senka on March 05, 2012, 09:47:26 PM
ja prva ne bih provalila da me vara verovatno nikad, em je on maher, em sam ja površna  :rofl: on bi mene provalio odmah, jer je on maher, a ja površna  :lol:

Isto ovako i kod nas.  :rofl:
Sigurna sam da ga dugo ne bih provalila, da mi nikad ne bi priznao, do poslednjeg atoma.
A da ja bih, odmah, cim bi me pitao. Iako znam dobro da lazem mislim da oko toga ne bih mogla.

Sad ozbiljno, vi stvarno ne biste gde imale gde da denete neku sex semu ako hocete? :blink:
Pa kako ne bi, pauze za rucak, cekanje dece na ekstra aktivnostima, pre ili posle shoppinga, vasi kozmeticari, frizeri, tretmani, kafe sa drugaricama, doktori...Varijacija je mnogo i svako moze da nadje vremena za ono sto hoce.  :innocent: Da ne pricam o mm-u kome je raspored jos mnogo opusteniji, ima dosta terenskog rada i ni u jednom delu dena sa sigurnoscu ne znam gde je, osim ako mi sam ne kaze.  :crazy:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Lani

Nemam pojma rafo... meni je obično svaki minut isplaniran i zatrpan  :crazy: . Da ostavimo po strani to da sam zadovoljna svojim životom i brakom i da ne uzimamo to u obzir, ja osim što nemam onaj (kako čujem prirodni :lol:) nagon za poligamijom te sam u startu uskraćena za te neke kres šeme, nemam ni vremena a ni volje za iste.
Mm takođe ima raspored vrlo sličan mome, kuća poso i tako to. :)

rafa

Lani, uopste nisam pricala o nagonu i volji za poligamijom, nego o vremenu.  :innocent:

Mislim da svako (ili bar skoro svako) moze da nadje dva puta po 45min nedeljno, ako mu je do toga. :lol:
Kako i kada varaju svi ovi ljudi, a statistike kazu da ih mnogo vara?  :crazy:
10.12.2002.
19.05.2005.

dmi

a jel mislite da se u ovim godinam ne mozete zaljubiti onako iznenada na prvi pogled?
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Lani

Znam da nisi rafo, ja sam to pomenula  :), jer kažem u startu mi manjka taj prvi preduslov, pa tek onda mi manjkaju i oni drugi, objektivni - vreme, volja, sposobnost za muvanjem/laganjem/prikrivanjem i sve po redu.

rafa

Ma to je u redu, svakako bez prvog i najbitnijeg preduslova vreme nije ni bitno.  :rofl:

ALi sam se nadovezala na gornje postove gde se pozivaju na pun program i vreme, ja stvarno mislim da onaj ko zarko zeli i ko se time bavi, vremena svakako nadje.  :innocent:

Dmi, ne znam sta da ti kazem. Na prvu loptu bih ti rekla da svakako moze, ali mislim da neko mora i da dozvoli sebi da se zaljubi, da popuste kocnice, odluke i norme o kojima je senka pricala.
10.12.2002.
19.05.2005.

janavi

samo da vam kažem da ljubavnice uopšte ne moraju da budu vremenski zahtevne ;)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Saska

Šta vam je, pa ne kaže se uzalud da muž/žena poslednji saznaju.