Seksualna ili emocionalna prevara, šta je gore?

Started by senka, February 09, 2010, 07:09:01 PM

Previous topic - Next topic

maxic

Ja cu sto kazu da Fina radi , potpisati nekoliko vas :lol:

Elem, ne mislim da se covjek moze zaljubiti na prvi pogled , ali mislim da se moze zestoko zaljubiti u ovim nasim godinama, ako kao sto kaze Rafaela, svjesno otpustimo kocnice iz bilo kog razloga.

Takodje vjerujem da sebe 'krotimo' usput, ali ne vjerujem da postajemo neurotici zbog toga. 
I jos ne vjerujem da smo u biti monogami, ali vjerujem da kad odlucimo da stupimo u brak, treba da postanemo, pa onda citiriram Anelore"sve je stvar odluke"

I da hocu da udjenem negdje ljubavnika, nasla bih vrijeme, iako mi se ovako cini da ga nemam.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

senka

ko je hteo da razume, razumeo je  :)

@ Lani, mišljenje formirano na osnovu mog kratkog boravka na fakultetu ne mogu da potkrepim linkovima i naučnim radovima, prosto nemam vremena, volje ni motiva za to. Površna sam, zaključile smo obe    :bighug:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Unabebili

Quote from: Lani on March 06, 2012, 12:50:32 PM
;D

Daj neki argument ako imaš ili citiraj neki naučni rad gde se kaže da potisnuti polni nagon izaziva lupus npr, baš bih volela da čujem.

ja ne mogu da prestanem da se smejem... :rofl:

kolko ja vladam materijom rekla-kazala , preCednik nam je vrlo sexualno aktivan,a mislim da ima i lupus... :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

anelore

martina

ma ja postajem neurotik itekako, ali ne zbog seksualnih inhibicija -mada, ko zna sta bi dobar psihijatar sve na meni mogao da doktorira

samo bi mi jos ljubavnik falio u zivotu  :lol:

a da se sad zaljubim... pa mislim da bih morala prvo da dodjem u to stanje duha... a i inace se nikad nisam lako zaljubljivala, narocito ne na prvi pogled ( a bogami ni na drugi i treci)
nikad ne znas sta zivot nosi, ali ja prosto nisam zaljubljive prirode

a i kom i garantuje da bi se taj neko zaljubio u mene - nisam bas za na ranu priviti
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

MissL

Ja bih danima nesto da dopisem, a sad mi se cini, ni sama ne znam sta bih napisala :girl_sigh:

Vise uopste ne znam da li je to sto o prevari razmiljam kao o necemu oprostivom moj objektivan stav ili vise deo odbrambenog mehanizma posto sam ipak nekada o tome razmisljala drugacije, iako nikada nisam (saznala da sam) bila prevarena.

A i poslednjih godina, verovatno zbog ruznog iskustva sa brakom, i sam termin 'prevara' vise mi se odnosi na izdaju i ostavljanje na cedilu, nego na seksualni/emotivni odnos sa nekim drugim. Nekako mi je to napustanje porodice jedina prava prevara, sve ostalo mi je zivotno i ljudsko, pa ko se kako izbori.
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Finalina

ja verujem u ljubav na prvi pogled iako se tako "na 1" nikada nisam zaljubila  :girl_haha:   

maxic, taman smo sve napisale tako da si ovde najbolje od svih skocala post, posebno "I da hocu da udjenem negdje ljubavnika, nasla bih vrijeme, iako mi se ovako cini da ga nemam." :lol:

.... i da savladamo odgovor na pitanje - cemu sluzi ljubavnik/ljubavnica?  :D

senka

Quote from: monochrome on March 06, 2012, 01:01:56 PM
...svako zapravo dobije ono sto zaista zeli...mi to sto zelimo prizivamo non-stop...saljemo signale univerzumu i onda se sve desi,bas onako kako smo zelili...samo treba biti oprezan pri izboru :)

sviđa mi se.
moglo bi biti početak nove teme
teme o suicidu

ali dok smo još na temi o seksu, orgazam je "mala smrt" i najbliži osećaju kada umiremo (tako kažu naučnici potkrepljeni opisima onih koji su doživeli kliničku smrt,
uskoro izlazi knjiga dr.-a koji se bavio istraživanjem kliničke smrti i dosta iskustva ima na tom polju)
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

žena je najbliža smrti u trenutku kada rađa
sex je doveo do stvaranja novog života, da bi žena dovela sebe u stanje blisko smrti
i šta nam na kraju ostaje
rađanje + seks + smrt =život
sve ostalo su sitnice
Šalim se  :rofl:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

jel

eh, mislim da smo svi razliciti i muskarci i zene
tako da je svaki slucaj za sebe  :)

ja npr sada sam 100% ubedjena da me mm ne bi prevario  :rofl:
to je odgovor na pitanje o nemogucnosti vracanja poverenja
ne salim se, iako mi je ova recenica strasno smesna, mislim ne histericno, nego zaista smesna...  :rofl:

Quote from: dmi on March 06, 2012, 07:34:25 AM
a jel mislite da se u ovim godinam ne mozete zaljubiti onako iznenada na prvi pogled?
naravno da mozemo  :)
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Quote from: Lani on March 06, 2012, 02:43:58 PM
Pa jel to stvarno tačno?  :blink:

izgleda da jeste  :(

mono, tnx za sve ove teme sto si obnovila  :kiss1:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

jel

senka  :rofl:  :rofl:

vi se salite, a ja sam ozbiljna  :ljut:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

maxic

:lol: Senka

Ja sam te isprva razumjela ovako : Musakrcu je osjecaj umiranja = erekciji + orgazmu, a nesretna zena na samrti kao na porodjaju :lol
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Nanny Ogg

Da kojim slucajem 'ocu (a necu, majke mi  :girl_haha:), ja bih 'ladno mogla da nadjem i vreme i priliku da varam. Mm takodje.
Motivi? Otkud znam... Ne mora uvek da bude nezadovoljstvo trenutnom vezom, moze da bude dosada, sindrom zabranjenog voca ili prosto da se covek testira, da ispita neke svoje granice i dokle je spreman da ide. Ili zelja za promenom...Ma moze milion stvari da bude...

Ja sam ubedjena da svi mi koji teoretski "ne bismo nikad" (naravno da tu ubrajam i sebe) to tvrdimo jednostavno zato sto nikad nismo ni bili u prilici, ne stvarno. Mislim, mnogo je lako herojski se odupirati iskusenjima, kad iskusenja realno i nema   :girl_haha:
A nema ih ne zato sto nas niko nece (pa mislim, vidi nas samo ka'ke smo divne  :lol:) nego zato sto sebe ne dovodimo u situaciju da ih bude. Tako bar ja shvatam ono anelorino "vernost je pitanje izbora"

Ajte zene, ne dram'te

maxic

Ja uopste ne tvrdim da ne bih nikad, naprotiv ni za sta se ne moze sto posto garantovati,ali tvrdim da se moze oduprijeti iskusenjima.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Nanny Ogg

Erekcija nije isto sto i orgazam, ili ja opasno moram da obnovim biologiju  :rofl:

Do pojacanog sex. uzbudjenja neretko dolazi kad organizam ne dobija dovoljno kiseonika (zasto je to tako, nemam pojma, ali je tako), a upravo se to desava kod nekih ljudi kad umiru. A to da je zena najbliza smrti kad radja isto nema veze sa sexom, nego prosto znaci da je porodjaj opasan po zivot (kao sto i jeste, doduse u savremenom drustvu ne toliko, ali ipak)

Ajte zene, ne dram'te