Main Menu

Koliko vam traje pegla?

Started by AnaK, February 12, 2010, 01:00:22 PM

Previous topic - Next topic

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

itacka

ne znam da li ste videle ja samo malo uhvatio kraj reklame,u Idei se verovatno samo ovog vikenda valja neka pegla za samo 649din,pa eto ko voli nek  izvoli mogu makar 2 da se uzmu za tako male pare i ako izdrze po 6 meseci nije neka tragedija  :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.06.2010.

AnaK

Pa nije pegla samo izdržljivost, već i lakoća peglanja  :crycry: Ja sam sa ovom novom skoro 2x sporija nego sa prethodnom  :crycry:
Janko 23.7.2002.

Glitter

ipak treba uzeti neku srednju varijantu, ja ne volim previse lagane pegle, a te u tom rangu cena do hiljadarke su mi nesto kao putna varijanta

prevodilica

Quote from: AnaK on February 21, 2010, 12:03:53 AM
Pa nije pegla samo izdržljivost, već i lakoća peglanja  :crycry: Ja sam sa ovom novom skoro 2x sporija nego sa prethodnom  :crycry:

meni se peglanje  :pleasantry: omililo, ako je to uopšte moguće, otkad imam novu peglu, jer ne moram da je jašem da bih dobila lepo ispeglan veš, danas sam dečje stvari časkom popeglala  :girl_in_love:

AnaK

Znam, i mene je prethodna pegla oslobodila odbojnosti (mašina i malo jače za jednu epizodu neke serije mi je bilo prolazno vreme). Prve sledeće parice dajem za neku poput nje  :love32:
Janko 23.7.2002.

Summer

Nadjoh temu koja mi treba  :D

Molila bih za savet ove iskusne peglacice.

Crkla mi je pegla, Tefalova, trajala 7 godina. Preporucite mi neku, da nije preskupa, a da obezbedjuje ovde pomenutu lakocu peglanja  :rofl:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

cici

Ja imam Gorenje glider 2200 dobra je, ne znam kd sam je kupila ali sam zadovoljna.

AnaK

Ja zadovoljna nekom Clatronic, pominje se na onoj temi, kupila po Laninoj preporuci, sad preporučujem dalje :)
Janko 23.7.2002.

Elanor

meni je s ovom poslednjom (noname) peglom/generatorom pare pocelo da se dogadja da se voda uzasno puno kondenzuje ispod daske, stvaraju se bare na parketu :ces:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

bojpa

I zaboravljeno je kad je moja kupljena, mislim da je strara oko 11 godina i jos radi.

cici

Blago tebi ja kupih novu pre neki dan ne znam koliko je trajala.Bio neki visoki napon struje dok je radila i zavrsila.

:ph34r:

cijenim da ce me ova moja nadzivjeti :lol:

cici

nelly

Di si virko  :bighug:
Ja sam posle 9 godina zamenila peglu -pala je jadna
bas nam je smetala   :lol:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...