Main Menu

Farbanje jaja

Started by AnaK, March 12, 2010, 04:31:39 PM

Previous topic - Next topic

emge

Gdje ih ima AnaK?

Oću ih i ja, kad su tako opasne :)

AnaK

U merkatoru, emge :) Nisam videla ova metalik iz I posta, ali ima drugih farbi te firme.
Janko 23.7.2002.

Lani

Ja mislim da sam ih ja samo u Merkatoru i viđala.
Ako neko voli da oblači jaja, uvek ima lepih folija (za razliku od onih drečavih kičastih sa pijace) u prodavnicama sa crkvenim predmetima i ukrasima, to mi je kuma otkrila prošle godine. Prelepi dezeni, prelepe boje.

Lani

Videla sam ove obuci jaja dezene, u Laguninoj knjižari u gradu. Vidim na sajtu ima i po Maxi prodavnicama, Merkatoru...
Ne zna se koji su lepši, cena 115 din.

http://www.jaje.rs/kolekcije.html

AnaK

Videla sam i ja, stvarno su prelepi. Meni nisu dovoljno dečiji, a to mi je osnovna namena.
Janko 23.7.2002.

anelore

Ja sam svoje roditelje angazovala da mi na pijaci u bloku 45 (mozda ima i drugde, ne znam, nisam gledala) kupe bela drvena jaja, da Sava moze i to da ofarba ili isara flomasterom.
Lani - ove je stvarno mnogo lepo, mozda cu se predomisliti u vezi sa oblacenjem jaja - ja to nikad, ali nikad do sad nisam radila + mrzim da ljustim obuceno jaje.

emge

Ja sam Marti kupila u Merkatoru neka valjda gipsana jaja, sa četkicom i bojama kojime treba da se ofarbaju :)
A, kupiću joj poneko i drveno, pa nek ih boja flomasterima :)

Deda

Kako mene nervira obuci jaje, em mi je nekako plasticno, em se nisi potrudio  :girl_blum: , a tek oljusti takvo jaje :wacko:
Mozda ste pisali o tme nisam sve citala, videla sad neke sjackave flomastere za pisanje po jajima, cenim da bi Neda otkinula na njih  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

cici

Što Neda, otkinula bih i ja :lol:

Glitter

ti flomasteri su 250 do 320 dindzi, ima svakojakih, nije losa ideja priznajem  :)

Gost51

ja bih voljela da nasaram jaja vostanim bojama

Xe

Ja cu verovatno samo deset ofarbati, i to sve crveno.
Ostalo cu dobiti od mame i sveki.
Dokle god smo u ovom sastavu, nema smisla praviti tarapanu. Za mene je to praznik za porodicno i decije uzivanje.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Margarita

Kupila sam 2 guscija, kolika su :blink:
Samo da ne puknu dok ih kuvam

Zumbulica

Quote from: Margarita on March 29, 2010, 12:33:06 PM
Kupila sam 2 guscija, kolika su :blink:
Samo da ne puknu dok ih kuvam
Ona su prelepa kad se ofarbaju. Prosle godine sam i ja nasla na pijaci na Banjici.
Ja sam kupila 40 komada belih dok nisu nestala, nadam se da cu uspeti da dobijem pastelne boje.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Finalina

farbam cime stignem i u velikim kolicinama .... sta uradim, pokazacu

ne znam sta nisam probala, ali najvise volim saranje zlatnom/srebrnom/bronzanom bojom za stakla ... deca i mm farbaju cetkicama i pisu voskom (ali to ni meni nesto ne uspeva ) ... uvek kupim te neke svetlucave, mermerne i neobicne boje (nisu uvek nesto sto valja, ali volim da probam)