Main Menu

Evrovizija i naš izbor

Started by Deda, March 13, 2010, 09:23:05 PM

Previous topic - Next topic

MissL

Mene samo zanima ko mu je pravio frizuru :girl_wacko:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Deda

Quote from: MissL on March 15, 2010, 09:43:29 AM
Mene samo zanima ko mu je pravio frizuru :girl_wacko:
Oces i ti tu farbu i tu frizuru ?
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Blue

Quote from: interpreter on March 15, 2010, 12:16:12 AM
ne znam, čitam još šta ste dopisale, al za mene Brega bio i ostao - muzički genije

meni on nije muzicki genije, koliko genije "in general".

niti ume da nesto posebno peva, niti da svira, niti da komponuje, a sve to nabaceno na gomilu, privlaci paznju i obezbedjuje mu da svugde, gde dodje, doceka prepune sale. svaka mu cast.

uspesan covek, ime u svetu. jedini nas muzicar nakon cijeg koncerta me uvek zovu prijatelji iz inostranstva, stranci, pod utiskom, da mi pricaju kako je fenomenalno bilo. jedini muzicar koji je voljeniji u inostranstvu, nego u svojim zemljama.

ja se nekako uvek trudim da vidim pozitivne stvari, a nije da ih se ne moze videti. naravno, to ne menja cinjenicu da njegov cd nikada ne bih kupila i da ni dugme uopste rado ne slusam i nikada nisam.

evroviziju ne shvacam ozbiljno, ne zahtevam neki bog-zna-kakav kvalitet, vec kao zabavu. i milan mi se tu super uklapa, odlican je, neverovatno harizmatican a i pesma je vesela poskocica.

sigurno bolje nego "rock me baby", koje nam je donelo pobedu nekada davno  :crazy:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

linga

Quote from: Lani on March 15, 2010, 09:07:34 AM
Stvarno brate, pa ne šaljemo ga u Milansku Skalu nego ide na festival tralala pesmica sa svojom tralala pesmicom. Big deal.

Upravo, ja sinoc odgledah na youtube -u i kad nisam pala od smeha na stih ljubice grudi kao haubice, dakle vristala sam :)

Finalina

istrosili se ranijih godina, pa sada napravise bonsai festival, da ih manje kosta.... plate jednog (najboljeg :D ) autora ( ako ne racunamo Ziku iz Zane :lol: ) i naprave ono sto videsmo... ja nisam imala favorita, gledala sam skoro sve.... ocigledno je pobedio najbolji ( kompletan utisak, od peme i nastupa preko pevanja i stajlinga, bio je dobar )

maxic

Ajde neka neko bude ljubazan pa postavi linkove na youtube, sve mi Jelena Karleusa izlazi

Bonsai fesitvala :lol:
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

AnaK

Ovo je pobednik  ;D

Milan Stankovic - Ovo Je Balkan [ESC 2010 SERBIA]

A ovo je tekst pesme, da ne naprežeš uši:

eeeeeeeej Ljubce, Ljubice, pravis mi, Ljubice, zazubice eeeeeeeeeeee e e e e e eeej stisni me, kisni me Ljubice, na grudi pritisni me ljubis me ko balavica, nije te sram Beograd, Beograd ja bezobrazan ne jednom ne dvaput, tri puta meeee Beograd, Beograd, tri puta po naski jeeeeeeee Balkan, Balkan, Balkan, ovo je Balkan, come on ! op, op, op ovo je balkan, come on op, op, op ovo je balkan, come on op, op, op ovo je balkan, come on op, op, op ovo je balkan, come on eeeeeeeeeeee e e e e e eeej Ljubice, Ljubice, grudi te Ljubice, kao ubice ljubis me ko balavica, nije te sram Beograd, Beograd ja bezobrazan ne jednom ne dvaput, tri puta meeee Beograd, Beograd, tri puta po naskijeeeeeeee Balkan, Balkan, Balkan, ovo je Balkan, come on ! op, op, op ovo je balkan, come on op, op, op ovo je balkan, come on op, op, op ovo je balkan, come on op, op, op ovo je balkan, come on samo malo samo malo samo malo samo malo samo malo samo malo samo malo samo malo samo malo samo malo u na graja jaaaaaa ljubis me ko balavica, nije te sram Beograd, Beograd ja bezobrazan ne jednom ne dvaput, tri puta meeee Beograd, Beograd, tri puta po naski je
Janko 23.7.2002.

:ph34r:

:rofl: placem .. anak aj lav ju ...tekst :rofl:

Beatrix Kiddo

Uhhhh, kad bi poceli instrumentali da se traze za Evroviziju  :D
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

AnaK

I ja sam otplakala :lol:

Inače, ovom bati dugujemo zahvalnost:

http://blog.b92.net/text/14544/Bregovizija/
Janko 23.7.2002.

maripoza

grudi kao ubice  :lol:

Pa ovo kad se procita deluje 100 puta gore  :rofl:
Old enough to know better, but too young to care.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Beatrix Kiddo

A kad vidis koliko ima teksta, rek'o bi covjek da nesto pametno ima da kaze  :lol:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Xe

Covece  :crazy: ovaj je za posmatranje  :crazy:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

AnaK

Janko 23.7.2002.