Sta biste vi pomislile da neko uradi ... :)

Started by chokoladica, March 14, 2010, 08:56:16 AM

Previous topic - Next topic

lakalut

Sta znam, po meni, udvaranje treba da zraci samouverenoscu, duhom. A poturanje cokolade pod otirac mi bas nesto nije :think: isto vazi i za cvece pred vratima.. U stvari, mislim da je poturanje kljucno! Ako se dele cokolade,nek se dele licno :girl_haha:
L: april 2006.

J: septembar 2009.

Xe

Mene je cekala ruza na otiracu.
Jel treba da spominjem da s tom osobom nisam nikad bila u vezi, ni pre ni posle toga?

Jeste romantican gest, ali je preteran. Kako je sve u zivotu odnos onoga sto ulozis i ocekivanja sta zauzvrat treba da dobijes, ovakav potez odmah nametne obavezu da nekako uzvratis.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

rafa

Ne preterujte.  :rofl:

Tebi (i meni) je preterani potez ludaka zato sto te taj neko u zivotu ne zanima.
Da je neko do koga ti je stalo ili sa kojim bi zarko zelela da nastavis, bilo bi ti mozda i slatko.
Njemu je to ocajnicki potez jos jednog pokusaja da te osvoji  :girl_haha: (culi ste se posle toliko vremena, malo se ponovo primio, mozda je bio i nacirkan pa dobio na hrabrosti  :rofl:). Sve u svemu, bolje nego da ti je zvonio u 2 ujutru i pevao serenadu.

Ako mislis da nije ludak, jer ti ga ipak poznajes a mi ne, ja bih mu se zahvalila ali dodala da mi ne prijaju posete i sunjanje ispred mojih vrata u dva ujutru i zamolila da se to ne ponovi.
Ako mislis da jeste ludak  :rofl:, po kratkom postupku bih ga otkacila for good.  :kiss1:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Blue

Quote from: rafa on March 14, 2010, 10:04:35 AM
Sve u svemu, bolje nego da ti je zvonio u 2 ujutru i pevao serenadu.

da potpisem  :rofl:

:lol:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Xe

Ne preterujte.  :rofl:

Tebi (i meni) je preterani potez ludaka zato sto te taj neko u zivotu ne zanima.
Da je neko do koga ti je stalo ili sa kojim bi zarko zelela da nastavis, bilo bi ti mozda i slatko.
Njemu je to ocajnicki potez jos jednog pokusaja da te osvoji  :girl_haha: (culi ste se posle toliko vremena, malo se ponovo primio, mozda je bio i nacirkan pa dobio na hrabrosti  :rofl:). Sve u svemu, bolje nego da ti je zvonio u 2 ujutru i pevao serenadu.

Ako mislis da nije ludak, jer ti ga ipak poznajes a mi ne, ja bih mu se zahvalila ali dodala da mi ne prijaju posete i sunjanje ispred mojih vrata u dva ujutru i zamolila da se to ne ponovi.
Ako mislis da jeste ludak  :rofl:, po kratkom postupku bih ga otkacila for good.  :kiss1:
i da ga ovlim, bio bi mi preterani potez ludaka.
Jednostavno, to su stvari koje izbacuju iz ravnoteze medjusobne odnose.
Kao kad bih ja MM-a sa pesacenja cekala ceo dan na ulici, sa hlebom i solju. Ili mu za celu platu kupila garderobu ili televizor (a posle da jedemo kablove :lol: )

itacka

nista mu nece biti jasnije nego da mu istu tu cokoladu (ako nije u medjuvremenu stradala) vratis nazad
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.06.2010.

Elanor

i ja mislim da preterujete
decko verovatno samo gleda previse filmova :rofl:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

rafa

Quote from: Xe on March 14, 2010, 10:32:16 AM
i da ga ovlim, bio bi mi preterani potez ludaka.
Jednostavno, to su stvari koje izbacuju iz ravnoteze medjusobne odnose.
Kao kad bih ja MM-a sa pesacenja cekala ceo dan na ulici, sa hlebom i solju. Ili mu za celu platu kupila garderobu ili televizor (a posle da jedemo kablove :lol: )

Nije xe. Bitno u prici je da su se culi pre toga. Na stranu sto choko nije dala povoda, taj razgovor mu je dao na hrabrosti da ucini (po njegovim merilima i senzibilitetu  :girl_haha:) nesto romanticno.

Da je posle dva meseca bez ikakve komunikacije ostavio bilo sta pred vratima u dva ujutru, to bi vec bilo spooky.  :o
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

pra-sence

Ne znam ko je bese rekao,ali mislim da bi potpuno drugacija prica bila da je to uradio neko ko joj se bas bas dopada...onda bi verovatno otisla na temu "hajde da se hvalimo" :lol:

Xe

Quote from: rafa on March 14, 2010, 10:46:20 AM
Nije xe. Bitno u prici je da su se culi pre toga. Na stranu sto choko nije dala povoda, taj razgovor mu je dao na hrabrosti da ucini (po njegovim merilima i senzibilitetu  :girl_haha:) nesto romanticno.

Da je posle dva meseca bez ikakve komunikacije ostavio bilo sta pred vratima u dva ujutru, to bi vec bilo spooky.  :o
Ma spuki je da ti se neko muva pred vratima u dva ujutru (a da ne udje :lol: ) bez obzira na to da li se s tobom cuo pre toga ili nije.
Ona ipak zivi sama i ima dete, a neko joj se nocu muva pred vratima.

Ako je hteo romantican gest, neka je saceka pred ulazom kad se s F. i sto kesa vraca iz kupovine, pa neka joj to lepo ponese na sesti sprat (bez lifta). Garant bi dobio kafu i iskrenu zahvalnost.

Glitter

:good:

chokoladica

Quote from: itacka on March 14, 2010, 10:36:25 AM
nista mu nece biti jasnije nego da mu istu tu cokoladu (ako nije u medjuvremenu stradala) vratis nazad
Da, ali bi to znacilo da moram da se vidim sa njim, a da mu prethodno ne kazem zasto hocu da se vidim  :lol: I onda bi to opet protumacio kao neki povod, ili femkanje, ili pitaj boga kao sta. A ja? Ja sam konkretna osoba, kod mene je ne stvarno ne. I ne znam koji deo on u tom "ne" nije razumeo jos pre 3 meseca  :hm:

lilit_depp

A koja cokolada je u pitanju?  ;D

Inace, o temi, mislim ko i rafaela.
L, L, K

Plava Baklava

Ma samo da nije bila pod otiracem, to mi malo bljaks  :crazy:

Inace, ne vidim uopste problem. Doslo mu, nista strasno ako ne krene s nekim redovnim sacekivanjima i gnjavazom, ali deluje razuman za tako nesto. A uvek postoji i malena sansa da se nesto uradi bez ocekivanja nekog dodadtnog razvoja dogadjaja i podgrevanja sarme  :lol:. Pro sto po sistemu: doslo mu kad je bio u prolazu (ako ej bio u prolazu  ;) ) .
Pitala si ga sta je u to doba trazio u tvom kraju, tvojoj zgradi, pred tvojim stanom?

moj vrtiguz

...................................................
ima nas i ovde:  http://plavabaklava.wordpress.com/

moje petljancije: http://bojeduse.wordpress.com/

zona sumraka: http://razmisljarnik.wordpress.com/