Sta biste vi pomislile da neko uradi ... :)

Started by chokoladica, March 14, 2010, 08:56:16 AM

Previous topic - Next topic

lakalut

Vrativsi se na prvi post, rezimirala bih: nije potez ludaka, ali se ne bih ni raspilavila, jer kao sto neko pomenu, takav senzibilitet i poimanje romatike mi ne pase. Pa i da je neko za koga se interesujem, takav potez bi mi bio  totalni turn off.
L: april 2006.

J: septembar 2009.

lakalut

Quote from: Plava Baklava on March 14, 2010, 11:38:43 AM
Ma samo da nije bila pod otiracem, to mi malo bljaks  :crazy:

Inace, ne vidim uospte problem. Doslo mu, nista strasno ako ne krene s nekim redovnim sacekivanjima i gnjavazom, ali deluje razuman za tako nesto. A uvek postoji i malena sansa da se nesto uradi bez ocekivanja nekog dodadtnog razvoja dogadjaja i podgrevanja sarme  :lol:. Pro sto po sistemu: doslo mu kad je bio u prolazu (ako ej bio u prolazu  ;) ) .
Pitala si ga sta je u to doba trazio u tvom kraju, tvojoj zgradi, pred tvojim stanom?

:blink: :crazy:
L: april 2006.

J: septembar 2009.

Nanny Ogg

I ja sam misljenja da preterujete. Covek je pokusao, kako je znao i umeo, a na choko je da nastavi da igra tu igru ili da ga otera u pm  :innocent:

A inace, eni je oduvek bilo fascinantno kako ljudi (da ne kazem zene  :lol:) jedan isti postupak od strane dve razlicite osobe (jedne simpaticne, jedne antipaticne) umeju razlicito da okaratkerisu..znate one fore "ovaj je posesivni kontrol frik, a ovaj je samo mnogo zaljubljen u mene, pa je zato malko ljubomoran, pile moje"  :rofl:

Ajte zene, ne dram'te

chokoladica

Joj.. ljudi,zene..  :lol: Cokolada je bila milka. Nismo se culi 2-3 meseca. Onda mi je sinoc u razgovoru rekao da ide na neki sudar . Onda mi je sa sudara slao poruke, i na kraju uradio to sto je uradio. I nemojte da mi pricate da to nije preterano, pa sve i da dolazi od nekog ko vam se dopada. Mislim, postoji toliko nacina da nekom nesto pokazes, a da to nisu ovako drasticni potezi. A da. Da li da kazem da sam mu usput, kao sto je meni Svajcarska usput ?  :lol:

Nanny Ogg

Cokolada nije drastican potez  :ljut: Drasticno bi bilo da ti je kupio....koznu tasnu npr  :lol:

Salu na stranu, ocigledno je kombinacija toga da te je cuo posle duzeg vremena i toga da je bio na sudaru sa nekom koja ti nije ni do kolena ( :girl_blum:), a mozda je malko i popio, uticala da pozeli da ponovo budete zajedno i da sto pre ucini nesto (bilo sta...) da bi mu se to ostvarilo. Sam potez mozda jeste..ajd bas necu da kazem drastican, ali recimo nepromisljen.
Sad je na tebi da se za cokoladu lepo zahvalis i jasno mu stavis do znanja da ne bi volela da se to ponovi nikad vise. I da ne budes dvosmislena. I to je to.

Ajte zene, ne dram'te

maripoza

Eto ti sad. Nikad udovoljiti. :lol:

Potpis za Rafu od A do SH.
Poenta je u tome sto on tebe ne interesuje. Da te interesuje, ne bi ni uzela u obzir da je mozda ludak (sve i da jeste :rofl:), nego bi cvrkutala 2 nedelje zbog te jedne cokolade, makar ti se posle toga ni ne javio.   :lol:

Svaki covek, kad mu je stalo, ima prava to i da pokaze, samo je bitno da to ne podrazumeva neko preterano maltretiranje i potencijalno opasne poteze. Meni cak ovo "tajno" ostavljanje cokolade predstavlja diskreciju: nasao je nacin da ti pokaze da mu je stalo, a da to pri tom ne zahteva tvoje angazovanje. Ne mozes da ocekujes od ljudi da se ponasaju apsolutno u skladu sa tvojim osecanjima (da ti paznju posvecuju svi do kojih ti je stalo, a da oni do kojih tebi nije stalo to ne cine).

Ovaj decko je samo zaljubljen, a Choko ima dvostruke arsine.  :lol:

Old enough to know better, but too young to care.

maripoza

Quote from: chokoladica on March 14, 2010, 11:51:51 AM
Joj.. ljudi,zene..  :lol: Cokolada je bila milka. Nismo se culi 2-3 meseca. Onda mi je sinoc u razgovoru rekao da ide na neki sudar . Onda mi je sa sudara slao poruke, i na kraju uradio to sto je uradio. I nemojte da mi pricate da to nije preterano, pa sve i da dolazi od nekog ko vam se dopada. Mislim, postoji toliko nacina da nekom nesto pokazes, a da to nisu ovako drasticni potezi. A da. Da li da kazem da sam mu usput, kao sto je meni Svajcarska usput ?  :lol:

Choko, to sto je tebi drasticno, nije svakom.
Sigurna sam da postoje ljudi kojima su neki tvoji potezi drasticni.
No no gledati sve iz svoje perspektive  :lol:, nismo svi isti i ne pokazujemo svi osecanja na isti nacin.

Hocu reci, meni je ova analiza bespotrebna. Ako si sigurna da te on ne zanima, tvoje je samo da odaberes nacin da mu to stavis do znanja. Cak i ako vec jesi, onda samo treba da ostanes dosledna. Nema potrebe analizirati njega i njegove postupke u tu svrhu.

chokoladica

Fak  :lol: Ne iskljucujem mogucnost da imam dvostruke arsine. Nego mi se bre cini da postoje samo jebene krajnosti. Ovaj jedan koji ne radi apsolutno NISTA,   i ovaj koji ostavlja glupu cokoladu ispred vrata!!! Jebote!  :lol: Neka zamene uloge i bicu zadovoljna, hahhahahahah. salu na stranu, mozda ste i u pravu, mozda imam dvostruke arsine.

chokoladica

Quote from: maripoza on March 14, 2010, 12:04:40 PM
Choko, to sto je tebi drasticno, nije svakom.
Sigurna sam da postoje ljudi kojima su neki tvoji potezi drasticni.
No no gledati sve iz svoje perspektive  :lol:, nismo svi isti i ne pokazujemo svi osecanja na isti nacin.
Ma daaaaaaaaaj, nemoguce, ja nemam drasticne poteze  :lol:

Nanny Ogg

Cuj, "mozda ima dvostruke arsine"  :lol:

Pa svi ih manje-vise imamo kad je ljubav u pitanju, pa to je tako normalno  :innocent:

Ajte zene, ne dram'te

maripoza

Quote from: chokoladica on March 14, 2010, 12:05:27 PM
salu na stranu, mozda ste i u pravu, mozda imam dvostruke arsine.

Nema potrebe da mi persiras. :lol:
Poenta je da je potpuno suvisno analizirati ovaj potez, ako on tebe ne zanima. Ne vidim svrhu. Druga je poenta je da ga to sto te on ne zanima ne cini ludakom.  :lol:

chokoladica

Quote from: maripoza on March 14, 2010, 12:09:55 PM
Nema potrebe da mi persiras. :lol:
Poenta je da je potpuno suvisno analizirati ovaj potez, ako on tebe ne zanima. Ne vidim svrhu. Druga je poenta je da ga to sto te on ne zanima ne cini ludakom.  :lol:
Znaci, nekome kazes da ne zelis nista, a on to uradi, i onda nije lud. Ok.  :lol: Pokusacu tako da razmisljam  ;)

maripoza

Quote from: Nanny Ogg on March 14, 2010, 12:08:34 PM
Cuj, "mozda ima dvostruke arsine"  :lol:

Pa svi ih manje-vise imamo kad je ljubav u pitanju, pa to je tako normalno  :innocent:

Naravno, imamo ih u ocekivanjima. Ali to ne znaci da treba da osudimo poteze onih koji nas ne interesuju i da ih trpamo u kos sa ludacima. Ako nas neko ne zanima, sta god da uradi, nece uroditi plodom. Mozemo da ga ignorisemo ili da mu kazemo da prestane, i to je sve. Jer, isto tako i nas neko moze da smatra ludacama, u raznim situacijama. :lol:

Ja u stvari ne razumem odakle Chokoladici potreba da palamudi oko ove cokolade, kad vrlo dobro zna (i bez cokolade) da je tom momku stalo. Ako njoj nije, sve sto treba da uradi jeste da nadje nacin da njihove odnose stavi u okvir koji njoj odgovara (i prekid odnosa, u tom smislu, dolazi u obzir). Cokolada je u celoj prici nebitna.

Choko, pripazi se ti ipak da ova prica na kraju ne zavrsi ispred oltara.  :lol:

:ph34r:

ne mogu da citam sad sve komentare posto cu na kafu..pa zurim a mozda se ponavljam ..mislim krenula sam al vidim da ste krenule preozbiljno da shvatate ovo :lol:

idi bre coko kazes odjednom nicim izazvano, a pricali to vece telefonom ..hau jes nou  iz cista mira :D :lol: .. mislim ne kazem da si mu dala povod tipa da ti se jede cokolada ili tako nesto :lol: ..ali te se potsjetio, a i da niste pricali...sta ono bjese sinoc ..subota??? dan za izlaske :D...malo se pilo pa proradile emocije...pogodila ga pjesma :lol:.. btw garant misli da te odusevio :rofl:

nadam se da je neka dobra cokolada :balavi:

maripoza

Quote from: chokoladica on March 14, 2010, 12:13:21 PM
Znaci, nekome kazes da ne zelis nista, a on to uradi, i onda nije lud. Ok.  :lol: Pokusacu tako da razmisljam  ;)

Ali ja stvarno ne razumem sta ti imas od toga sto ces reci naglas da je lud, samo zato sto ti to nikad ne bi uradila. Mozda i jeste lud, ali, sta ti imas od toga i kakve to veze ima ako te on svakako ne zanima? Ne razumem oko cega imas dilemu, to je sve. U stvari, previse vaznosti dajes necemu sto te ne zanima. :D