Sta biste vi pomislile da neko uradi ... :)

Started by chokoladica, March 14, 2010, 08:56:16 AM

Previous topic - Next topic

rafa

Jes, nemam druga posla nego da smisljam scenarija o choko love story.  :crazy:
Ako oce da prica nek prica, ako nece.....opet nek isprica.  :rofl: :kiss1:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

chokoladica

Xe, pocni, hahahhaa :)

Tink, ofkors da sam nekad nesto imala sa njim  :lol: Tvrda srca kazes...da da..dok ne dodje neko ko je jos tvrdjeg i ubije me u pojam  :lol:

TINK

Daj bre Choko `vataj to  :-[, vidis da je neka romanticna dusica  :girl_in_love:.`Oces da naletis na nekog takvog kao ti, pa da na*ebes  :girl_haha:

chokoladica

Quote from: rafa on March 14, 2010, 08:12:40 PM
Jes, nemam druga posla nego da smisljam scenarija o choko love story.  :crazy:
Ako oce da prica nek prica, ako nece.....opet nek isprica:rofl: :kiss1:
Ma ljudi nema tu bog zna kakvog scenarija, klasika. ti odlepis, on ne odlepi i dobijes nehepi end gde se patis i taaaaako :lol:

rafa

Quote from: chokoladica on March 14, 2010, 08:24:48 PM
Ma ljudi nema tu bog zna kakvog scenarija, klasika. ti odlepis, on ne odlepi i dobijes nehepi end gde se patis i taaaaako :lol:

a toooo.  :girl_cray:  u tom slucaju samo  :bighug:, ne treba nista drugo reci. i da se nadam da te prodje sto pre (tj da ti se dovoljno svidi neko drugi sto pre).  :kiss1:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

chokoladica

Quote from: TINK on March 14, 2010, 08:19:12 PM
Daj bre Choko `vataj to  :-[, vidis da je neka romanticna dusica  :girl_in_love:.`Oces da naletis na nekog takvog kao ti, pa da na*ebes  :girl_haha:
Upravo napisah. Naleteh bas na takvog. Pa cak smo i isti horoskopski znak, sta reci  :lol: Jedino sto su lavovi sa pishom ipak u prednosti.  Ne bih da kukam, ali stvarno sam odlepila, i stvarno nikad nisam dozivela da dozvolim da me neko tako zaebava  :D Ali, dobro, sve je to neka skola  :crazy: :crazy:

chokoladica

AnaK

Janko 23.7.2002.

Elanor

choko, :bighug:
mada, meni je to svejedno super. ne tako davno si se pitala da li je to moguce, sad znas da jeste :)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Xe

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

chokoladica

Quote from: Elanor on March 14, 2010, 08:35:10 PM
choko, :bighug:
mada, meni je to svejedno super. ne tako davno si se pitala da li je to moguce, sad znas da jeste :)
Ma i mene to bas onako raduje  :lol: :lol: A videla sam i da ,kao i obicno kod mene , ili nema ljubavi uopste, (ne racunam usputne likove, mada ne bih da zvucim promiskuitetno, jer i nisam  :crazy: ) ili je ima, ali ..obavezno b o l i . Tinejdzerka choko  :-[

Xe

Polako, draga, ne mora bas prvi da bude onaj uz koga ces da ostanes, i koji ce hteti to isto.
Ali treba traziti, u tome je poenta. Ono sto je dobro je da, sto sti stariji, sve manje znacaja pridajes "ljubavnim bolovima" - volis jednako jako kao u dvadesetim, recimo, samo te manje pogadja eventualna izdaja ili neodgovaranje na osecanja.
Vec si sebi postavila prioritete u zivotu, tesko da neko moze da ti uzdrma ceo sistem.
Zato se sad baci slobodno u istrazivanje - ko je najbolji za Choko.  :flower:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

chokoladica

Dobro, ček..ovaj..to ostajanje moraš da mi definišeš  :lol: Nisam razmišljala o zajedničkom životu bog te mazo. Samo se ono...zacopaš , a ne znaš zašto  :lol:

:ph34r:

meni rece jedan ludjak prije dva dana kako nema ljubavi bez bola  :crazy:

da li da mu vjerujem  :crycry:

chokoladica

Ma nije problem, mogu da istrpim  :lol:

Moje dosadasnje iskustvo kaze da nema, ali ja i dalje odbijam da verujem u to  :lol: