Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Ja volim da menjam i tickere i avatare, al me nešto mrzi.

disco2000

Ja moj ne menjam :love32:

bubi

hvala mile moje.
danas je vec lakse.
cim sam videla sunce.
sve vas mnogo  :bighug::kiss1:

Gost51

valjda ovaj moj radi dobro
ja se uzdam u njega

Maki

Evo i mene.Mm se navukao na neku glupavu igricu pa juce nisam mogla do kompa.Bila na kontroli i vratise me kuci.Sve je ok.Glavica j dole, slabe kontrakcije, ali nista za ostajanje i paniku.Nacekala sam se - bili smo u Gradskoj od 8,30h - 13h.Ludnica.Ne mogu da verujem da imaju samo jedan ctg,koji pri tom povremeno crkava.
U nedelju ujutru da dodjem opet.

Lani

Maki  :bighug:
Joj bre celo jutro si čekala. Katastrofa. :hm:

stacka

Joj, cuti, bar nisi morala da prespavas tamo. Ranije je bila politika ko dodje na CTG mora da odlezi dan u bolnici. :crazy:
Cekamo  :love32:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

bubi

Maki,ne znam gde tacno zivis a je li ne mozes ctg da radis u Dimu zdravlja?
znam da u ovom novom na Mirijevu imaju ctg.

emge

Bubi, kad si u terminu, valjda se onda samo radi na klinici gdje će da te porode.

rafa

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

stacka

Emge, u DZ Vracar se rade bez obzira na termin. KAda sam bila kod dr poslednji put dosla je devojka kojoj je do termina ostalo 3 dana.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Hm, mene su iz DZ Savski venac dali uput za kliniku, uput za CTG na klinici kad sam ušla u 36 nedelju, pa sam zato mislila da je tako praksa.
Mada, ko zna kako je sada, 3 ipo godine kasnije.

stacka

Meni su radili CTG tamo i sa Aleksom. Izasla sam iz bolnice u ponedeljak (bio je 11-ti) narednog ponedeljka sam isla na CTG u DZ.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Ne znam od cega to zavisi, ali znam sigurno da sam bila tamo. Mozda se sad i kod tebe u DZ promenilo, pitaj, sto bzvz da se cimas po bolnicama ako ne moras.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Ima vremena, nije to baš sjutra.
A, i taj CTG u NF mi nije problem, nikad nisam čekala duže od pola sata, i uvjek smo posle toga vijećali da li idem kući li ne ( s'obzirom da sam po njihovom na kraju prešla termin za 5 dana :lol: , ali CTG je konstantno bio miran pa su mi dopustili )

Lani

Meni su pred kraj trudnoće radili CTG gde god sam se zadesila.  :girl_haha:
U privatnoj ordinaciji gde sam vodila trudnoću, u DZ... Prvi put sam na CTG u Gradskoj otišla kad sam otišla da se porodim.