Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

Lani

:bighug:

Zakazala sam 4D za 25. maj, tad je bio prvi slobodan termin.  :crazy:

stacka

Gde si zakazala? Analife ili Jurisic?
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Gost51

ja opet ne mogu da disem. kao da ne mogu da udahnem dovoljno

emge

Ja planiram u ponedeljak da odem do Zvezdare, da probam da uradim UZ kod Pedje Mitrovića, uzeću dan na poslu.
Ima li neko neki tip da mi da :lol:

Mislim, kad da stignem tamo? jel se knjižice predaju ranije, pa se posle negdje čeka i tako to :)
Preko telefona mi je teta rekla da Pedja Mitrović radi UZ od 12-13.
Kad da stignem tamo da predam knjižicu?

Lani

Jao ne znam, ja sam samo jednom išla tamo na UZ pre porođaja. I to me odvela ova babica koju znam, mislim da je ona nekom dala moju knjižicu, ja otišla da čekam dr.

Stacka, u Analife.

stacka

Ja stvarno nemam nikakav tip jer nikad nisam tamo radila UZ ambulatno. Ono sto mogu da ti kazem jeste da kad sam imala zakazano na ovom drugom salteru, gde je "expertski" uvek sam dolazila 10-15 min ranije i bila jedno 4-5 :crazy:
Dakle, sto ranije to bolje.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Hvala.

Ipak sam nazvala sad ponovo i dobro je što to uradih.
Ne radi u ponedeljak i u utorak. Ne radi ni danas. Znači, ili sjutra ili srijeda :)

Lani

Još nisi smislila gde ćeš da se porodiš?

emge

Evo, spremam se na zvezdaru u izvidnicu :)
I da vidim tog dr.

Možda ću sjutra da odem... razmišljam.

stacka

Emge, a sta ti podrazumeva ta izvidnica?
Kapiram da hoces da upoznas doktora i to mi je skroz ok ali ako mislis da steknes neki utisak o samoj bolnici mislim da to ne mozes da uradis na osnovu hodnika kroz koji ces proci i ambulante u koju ces ici.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

A, što misliš da neću? Makar ću da vidim gdje je bolnica, jer ja tamo nikad nisam bila.
A, i upoznaću doktora. Saznaću i dokle se bebac okrenuo i šta on misli o karličnom položaju, ako ostanemo u tom.

Nemam pojma, dr iz DZ mi je predložila da odem do bolnice i vidim kako mi se sviđa tamo :)

stacka

Pa mislim iz razloga sto je bolnica stara i oronula i nista se nije promenilo za 3.5 godine kad sam prosli put bilo tamo. Da ulazim prvi put tamo sigurno mi vizuelno ne bi ostavila dobar utisak. A to nije najmerodavnije.
Odoh da vodim Aleksu kod dra da mu skinu krpelja posle cu da pisem duze ako treba.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Ja jos uvek nisam sigurna gde cu...od mnogo cega zavisi...

Lani

Zavisi mnogo toga od doktora. Videćeš i sama emge kakav bude vajb kad odeš tamo i popričaš sa čovekom. Ako ti se dr svidi mislim da onda stvari kao što su oronulost ustanove i nisu neki faktor. I što kažeš, da ga pitaš iskreno za taj karlični položaj kako, šta. Ako su oni u fazonu da forsiraju prirodan porođaj no matter what onda batali. 

U svakom slučaju, ima još vremena za donošenje odluke. :kiss1:

emge

Pa nisam ja princeza na zrnu graška, pa da mi je renoviranost bolnice presudna.

Bitniji mi je dr. Malo me blam da idem državno i da ga svašta ispitujem, računam tami je gužva i milion žena čeka ispred ( a, princip je "ako se stigne-stigne" ).
Mada, mogu da ga pitam za epidural, prisustvo muža i njegovo prisustvo :)