Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

aleks

trudnice, drugarice, raspolozne i neraspolzne  :bighug:

ja sam se zalila dr na to sto me s vremena na vreme sve zivo boli i stomak i kosti i sve...gledao na uz i rekao da je sve ok...ja uopste ne umem da razlikujem kontrakcije.
Prosli put kad sam mislila da su BH porodila sam se za sat vremena :nesvest:

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

Danas ne, divan dan u najavi.  :girl_in_love:
Prvo idem da se farbam i feniram, onda na rođendan kod bratanica.  :love32:

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

:bighug:

Mnogo bolje sam danas stvarno. :)

disco2000

Kakvi su meni dani, ne mozete ni da zamislite :crycry: ne znam da li je bilo 5 normalnih u poslednjih sest meseci...

Gost51

joj i meni danas dan nikako poceo, bez razloga.

Despina

A, L, S

Glitter

ako je za utehu, vreme je grozno, pritisak uzasan,juce zasuzih a ni danas nije bolje :bighug:

Gost51

ali se divno zavrsio dan, dvije najdrugarice sjedile satima, dijete se oduzelo od smijeha, beba lupala sto na sat :love32:

Maki

Da znas.Meni je Olga danas tako nervozna,valjda i njoj ne prija ovo grozomorno vreme.

jel

@Stacka - da znas da sam i dalje ljuta na mm, jer na vreme nije uradio analize i prisustvovao rodjenju Vukija  >:( mada mislim da je i njemu sad bas krivo

i kako ste sve smesne, na ovoj temi nervozne, a na tricama kao divno nista hahahihi  :love32:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

bubi

Quote from: emge on May 08, 2010, 07:59:56 AM
Bubi :kiss1:

Ne znam za hematom, ali tortikolis se sigurno sredjuje vježbicama, kad se krene na vrijeme.
Daj nam neku sliku momaka :clap:
probacu da postavim sliku mog najmanjeg pilenceta.

sorry na velikim slikama.
sve vas mnogo  :bighug::kiss1:

Lani

Nisu velike, super su slike.
Kako je diiivan beban Luka :girl_in_love: :girl_in_love: preslatki mišić.  :love32:

disco2000

emge

Jaoj, kakav je slatiš :love32:

Bubi, jesi li ti imala izabranog doktora na porodjaju i dali su to pokušali da ti naplate zvanično?