Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

disco2000

aleks

bubi, medene je, meden, meden Luka  :love32:
(tek sad videh)

samo da prijavim da se ova moja smizla samo pomera i ne miruje ni danju ni nocu  :love32:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

bubi

Quote from: emge on May 10, 2010, 10:02:40 AM
Da vas pitam, šta mislite, da li je pametno da Krugolini pošaljem mail sa onim svim što su mi rekli na Zvezdari u računovodstvu? Ili da ne talasam i da se nadam da sve to nije istina :)
ja propustih,sta su ti rekli?
Quote from: stacka on May 10, 2010, 08:41:12 PM
Emge, nema veze sto je toliko zasla u trudnocu, i Bubi je dobila lekove, cini mi se jos kasnije. Oni gledaju da se trudnoca izgura bar do punih 36, da li uz lekove ili mirovanje briga ih.
Marty, na koliko treba da pijes?
tacno tako.
bitno je da se dogura do te 36.nedelje.
ja sam u prvoj trudnoci bila na tokotolicima od 31+1 dan,pa posle na lekovima.
ali meni je u 31+1 ispao cep i bila sam otvorena 3 prsta.
samo polako.

Quote from: Marty Maraskino on May 10, 2010, 08:45:30 PM
Na 6 sati.

ja sam ga pila na 4h.

Quote from: aleksandra-l on May 11, 2010, 10:51:33 AM
bubi, medene je, meden, meden Luka  :love32:
(tek sad videh)

samo da prijavim da se ova moja smizla samo pomera i ne miruje ni danju ni nocu  :love32:
hvala
:kiss1:

za sve veliki  :bighug:

Gost51

ja pijem na 6h, ali ako osjetim nesto mogu i na 4. mislim da posle toga ide u venu

emge

Bubi, evo:

Vratila sam se iz Zvezdare.

Cjenovnik nije super. Ako ćeš izabranog ljekara (40000 din) onda te u bolnici tretiraju ko da nemaš knjižicu :hm:
Plaćaš sve, i apartma, i anesteziologa i sam porodjaj... nemam pojma, ko je smislio tako glupu ideju. Kaže mi ta u finansijama da te onda porodjaj izadje između 100 i 200 hiljada dinara :o

Dr mi je rekao da se to još ne sprovodi, i da se upravo vratio sa sastanka gdje su i oni zaključili da je to nenormalno. Šta će biti za mjesec i nešto, vidjećemo.

Lani

disco2000

Sa Lakijem sam pila i na 4 i na 3 pa cak i na 2, koji je to uzas bio :nokti:

Gost51

ajme. ja nesto vise vjerujem mirovanju, a tabletica mi kao da je za glavu

Lani

Marty i mene su krkali tim udarničkim dozama sa Ivom, na svaka 3-4 sata, bljaks. :nokti2:

Danas sam se videla sa onom devojkom što pravi marame za nošenje beba, uzela sam maramu  :girl_in_love: i ona mi baš nahvalila onu babicu što u mojoj ulici privatno drži časove pripreme za porođaj. Išla je kod nje na pripreme.
Možda se neko seća, pisala sam već na temi da sam videla reklamnu tablu. To mi je bukvalno pod nosom. :girl_sigh: Verovatno ću da odem da se raspitam i da šacnem malo kako to sve izgleda.

Gost51

pa ja i nisam onda tako losa

emge

Lani, koliko je čas?

To je u Zemunu, jel da? Mogla bih možda na koji čas, sve se bojim da neću dobiti epidural zbog trombocita, ako još padnu. Ili da će porodjaj ići brzinom svjetlosti, pa da neće stići da mi daju anesteziju :)

Mada, ne znam zašto, ali porodjaja se ne bojim :rofl:

Lani

Emge zvaću danas ženu da pitam pa ti javljam.  :)

aleks

Lani, super ideja  :clap:
vidis mogla bih da pronadjem neku babicu, cisto da se podsetim...i to ako se uklopim sa mm da cuva dete. samo da vidim koliko je sat, pre 4 godine je bio cini mi se 40e  :nokti2:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Saska

Quote from: emge on May 12, 2010, 09:27:24 AM
Ili da će porodjaj ići brzinom svjetlosti, pa da neće stići da mi daju anesteziju :)

ja za sebe nemam taj strah  :crazy:

brzina i ja smo davno posvadjani   :crycry:

Lani

Nadam se da nije toliko.  :nokti2:
Ovde postoje i grupni i individualni časovi, to sa individualnim mi se baš sviđa. Da možeš lepo na miru da pitaš sve što te zanima i da se samo tebi neko posveti.  :)