Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

aleks

super i za brzinsku komisiju i babicu  :clap:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Deda

Cek da se pohvalim.
Snaja (zena od brata od strica) je trudna i nosi blizance  :girl_in_love:. Ima ceru , par meseci stariju od Nede.Bas mi je ulepsala jutro ta vest.
Njena svekrva a moja strina se zadnjih godina jako plasi da ja slucajno nemam 3.dete, sta sve nije u stanju da mi kaze, a ja je palim namerno  :lol: . Sad je odjednom promenila plocu. Kao- super, nista lepse nego 3 deteta, taman na vreme , T.polazi u skolu a bebice se rodile ( :wacko: ) . Stvarno nisam mogla da verujem , prekjuce mi je rekla-nemoj salom da se salim, 2 su mi dosta. :blink:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Margarita

dedo, divna vest  :girl_in_love:
a za babu, bas je super; nece valjda trudnoj snaji da zagorcava zivot ;D

Gost51

sad sam se sjetila da sam sinoc sanjala da sam se porodila na carski i da je beba bila teza od 3kg (to je moj san)

Deda

Quote from: Margarita on May 13, 2010, 12:03:08 PM
dedo, divna vest  :girl_in_love:
a za babu, bas je super; nece valjda trudnoj snaji da zagorcava zivot ;D
Ma oni ne zive zajedno, pobegla na vreme  :lol:
Ali zato zive u kuci sa njenim roditeljima, sestrom i sestrinih 3 deteta. Bice- ludo burazeru  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Blizanci  :girl_in_love:
Jackie biće biće :friends:

Saska

jackie, ne mora carski, ali preko 3 kg ce biti  :)

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Za sve lepe vesti :love32:
Lani, gde su te vezbe bese? :think:

Lani

U Zemunu. Ako hoćeš poslaću ti br. telefona i adresu na pp.

disco2000

Moze :) mada cu svakako sacekati tvoje utiske, ako ces ici u sledecih mesec dana, posle mi ne treba :lol: Mada... U sustini treba mi samo neko da me prekontrolise kako ja to disem, prica o porodjajnim dobima i fazama i svemu sto me ceka... ne treba :diva:
A jel' treba uput za vezbe u Gradskoj, neko prijavljivanje? :think:

Lani

OK poslaću ti, mada mislim da ja neću pre 30. nedelje tamo.  :think: Pa mislim, nema potrebe ranije.
Za Gradsku valjda ne treba nikakav uput jedino ako ne moraš da doneseš potvrdu od dr koji ti vodi trudnoću da smeš na vežbe. Znam da sam ja u prvoj trudnoći dobila tu potvrdu od moje dr i nju odnela na prvi čas.

NenaS

:love32: Joj sto ja volim ovu nasu Mansardu ovih dana! Gde god pogledas neke trudnicke teme, sva sam se raspilavila... :girl_in_love:
:bighug: :kiss1: Nase trudnicice...
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

stacka

Za Gradsku ti ne treba nista sem knjizice, oni te provuku kroz protokol i to je to. Ja planiram sutra da odem, ako se roditeljski ne oduzi (koliko on moze da traje :think: ) ili u ponedeljak, a cak sam razmisljala i o varijanti da pitam Slavicu ili Jasnu za privatno koliko bi bilo, ako se bas nikako ne uklopim.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Despina

trudnice :bighug:
ja sam muku mucila sa gorusicom u svakoj trudnoci :crazy:
svasta sam probala i skoro da nista nije pomagalo, pomalo kisela voda i kad mi je bas bilo lose, kasikica sode bikarbone
A, L, S