Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

Gost51

jesu li ti ovo opet veliki?

Lani

Jesu. NIšta na onim malima ne vidim šta piše.  :crazy:

stacka

Kaze Bojovic kad je video CTG "Ima tu nesto" :girl_haha:

Elem, u petak izmedju pola 2 i 2 treba da idem u Gradsku opet, da me pregleda ponovo posto mi je sada na pregledu grlic bio duzine 1 cm i prolazan za 3.5 cm. Ako se jos otvorim u medjuvremenu ostajem, ako ne, cekamo dalje :love32:
Posteljica je sazrela, plodove vode ima dovoljno, sve super izgleda, samo je pitanje dana. Jos kad je cuo da sam drugorotka  :girl_haha:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Sto se tice briseva - ne moraju biti potpisani, to su ukinuli, samo da su sterilni i da ih ponesemo sa sobom na porodjaj.
Jos jedna stvar - od danas su poceli da dele brojeve za ambulantu za njega (a cula sam da ce i ostali prihvatiti njegov sistem) jer je prosle srede bilo njih 40!!! Sada dele 25 brojeva pa ako dobijes - dobio si.
Tu sam posizela, jer sestra to nije pomenula kad je uzimala knjizicu nego sam ja spazila da dolaze zene sa brojevima i otisla da pitam. Kaze ona meni - A sto niste naglasili da ste kod njega? :wall: A sto vi niste pitali, pitam ja nju, i od kad je to? Od danas :shout: Pa ybt, da li si normalna, kako ja mogu da znam sta ste vi uveli od DANAS. Stvarno su neverovatne. Tako umesto da sam bila broj 3 ili 4, dobih 8 al' ajd sta da se radi :crazy:

Ne znam da li sam jos nesto 'tela :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Jaoo primaklo se opasno.  :love32: :kiss1:

Dele brojeve kao za pasoše.  :crazy: 40 žena  :crazy: :blink: :nesvest:
Super vest ovo za briseve.

disco2000

Znaci, samo sterili brisevi i to je to? Za pratioca? Jel' sva tri ili samo grlo/nos?

28.5. :love32:

anelore

Jaoj stacka primaklo se. Petak je bas lep dan za porodjaj.  :love32:

cici

Quote from: jackie on May 26, 2010, 12:28:43 PM
a meni je ono sve smetalo
I meni, ne znam zašto.Užasno mi je smetalo.Prvi put sam se uplašila zvuk kad sam čula, odmah sam pitala sestru šta nije u redu.
I oba puta sam išla na ctg samo pred porodjaj, sad vidim ide se češće.

aleks

Upravo sam se vratila sa pregleda (organ screening) i sve je super  :girl_in_love:
bas bas sam srecna  :love32: :love32: :love32:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

:clap: :clap: :clap:
Čekam te ceo dan kao na iglama.  :bighug:

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

cici

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te