Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

disco2000

Ja danas idem na kontrolu... mozda i prelomim gde cu :wall: ili da cekam da krene pa gde me put odnese :rofl:

Lani

:rofl:

A gde ideš na kontrolu? Ušla si u 9. mesec, sad bi kao trebalo da kreneš na kontrole i CTG u odabranu kliniku.

disco2000

To me ne zanima, da po vrucincini satima sedim u hodniku, ne mogu to da izdrzim... Ne znam kako cu i do DZ :crazy: Isla sam do Zavoda u Sv.Save, bilo je 9 ujutru, jedva sam se dovukla kuci, bilo mi je muka ceo dan, od vrucine :crazy:

Idem kod Jurisica sve vreme
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

emge

Ja idem na kontrolu danas, ali opet privatno, jer mi je dr na  odmoru.
Pregled i CTG, nadam se da sam stisnuta i dalje, makar do dobrog brisa nosa :lol:

Lani

Razumem te Marty  :crazy:
Ja sutra treba da idem da vadim krv, verovatno ću umesto u DZ gde čekam najmanje sat vremena na to zadovoljstvo  :crazy:, da odem do jedne privatne lab u ulici do moje.

disco2000

Ja zovem patronazu. Imam karticu koja nosi neki popust, taman tih 250 din za njihov dolazak... vredi svaku paru... ne mogu niz ove stepenice, gladna, neispavana, bez jutarnjeg kofeinskog soka, pa onda nazad :crazy: dzaba ti to ....

disco2000

emge

Bila sam kod anesteziologa.
Žena je super, iznijela sam joj moj slučaj :rofl: Nije joj jasno kako me pored epidurala boljelo šivenje, i nekako mi se čini da nije ni ona za lokalnu kod šivenja. Ja zaista ne znam zašto, ali vidjećmo kako će to da ide.
Malo smo popričale i to je to :)

Lani

Kako ti se zove anesteziolog emge, baš me zanima jel to ova ista koja je meni bila...

emge

Lani

Quote from: emge on June 09, 2010, 01:56:06 PM

emge

TI si zadovoljna sa njom, jel da?

Meni izgleda skroz OK :)

Lani

Pa jesam.

jel

2dana sam bez neta  :nokti2:
sve ste tu  :bighug:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

emge

Tu smo Jel :bighug: