Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Ma sto bi ti bila frka, sve znas, imas epidural, bice to pesma...
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Zumbulica

Lani, to se valjda pred kraj trudnoce pojacano luci hormon oksitocin koji nas oslobadja straha, super je to priroda uredila  :girl_in_love: Jos malo  :bighug:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Despina

Lani jos malo :clap:
Aleks ima jos vremena za okretanje :kiss1:
A, L, S

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

emge

Aleks, sad sam išla da tražim, Marko se okrenuo 5 nedelja pred kraj, znači u 35-oj nedelji :)

Pcelica

Meni se danas pojavio braonkast sekret...sva sam u grcu,napeta.U ponedeljak mi je dr rekao da mu se bas ne poklapa velicina bebe sa mojim podacima,u pon je bila velika 5mm danas je 8,5mm...ali me jako zabrinulo to krvarenje,u tragu.Jos uvek se ne vidi srcana radnja,ali kaze da to odgovara velicini bebe. :nokti2:

emge

Pčelice :bighug:

Valjda je bitno da beba raste. Kad je sledeći UZ?

bubi

Iva  :flower:
Lani prelepo ime :bighug:
alex  :bighug:

Pcelice,mozda trebas progesteron da primas

Pcelica

U ponedeljak mi je sl.uz kada se nadamo da cemo videti srcanu radnju.Pocela sam danas da pijem progesteron.Nervira me ta moja napetost,nikako da se opustim...za sada je stalo,nema ni u tragu ali i ja sada odmaram,izasla sam sa posla.

Lani

Pcelice, meni se na početku trudnoće sa Ivom nije videla srčana radnja niti mi se beta hcg duplirao kako treba, ma sve tako nešto kilavo krenulo ali posle par dana na UZ smo čuli srdašce.  :love32: Biće dobro, ne brini.

Možeš li ikako sutra da ne radiš a za vikend što više da odmaraš?
Moraš da miruješ to znaš i sama da je važno ako ima i makar malo sukrvice a i progesteron će pomoći.
Samo misli pozitivno i javljaj nam kako si. :bighug:

Elanor

ja stvarno ne znam. ja sam imala i braonkaste i rozikaste sekrete u obe trudnoce, i nit mi je ko rekao da mirujem, nit da pijem progersteron, nit je na to uopste obratio paznju. ok, ovi ovde jesu malo opusteniji :D
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Pcelica

Quote from: Lani on August 19, 2010, 01:12:58 PM
Pcelice, meni se na početku trudnoće sa Ivom nije videla srčana radnja niti mi se beta hcg duplirao kako treba, ma sve tako nešto kilavo krenulo ali posle par dana na UZ smo čuli srdašce.  :love32: Biće dobro, ne brini.

Možeš li ikako sutra da ne radiš a za vikend što više da odmaraš?
Moraš da miruješ to znaš i sama da je važno ako ima i makar malo sukrvice a i progesteron će pomoći.
Samo misli pozitivno i javljaj nam kako si. :bighug:
Lani,ne planiram ici do ponedeljka na posao,a i posle mogu da iskoristim preostali odmor...nije nikakav problem,cak sta vise danas mi jako prija ovo odmaranje..videcemo kako ce se dalje odvijati.Hvala puno na podrsci!!!! malo sam i mirnija,sve je cisto,za sada,nema nikakvog sekreta,nadam se da  se neci ponoviti.Sada samo mazim stomacic i podsticem moju bebu da raste i da se razvija... :love32:

Lani

Pcelica