Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Odbijam da brojim još danas i sutra.  :ljut:  :lol: Danas gotovi brisevi mm, sutra se dogovaram za epidural, samo te dve stvari da odradim pa može.

Pepi

Mozda je to zato sto dr tamo radi honorarno...ja sam kod njih radila vto o trosku drzave, prvo sam godinu dana bila pacijent dr dragana, pa posle skoro godinu dana dr goce...ja za to vreme nisam imala nikakvih problema, nikada nisam cekala ni minut duze od zakazanog termina, apsolutno je sve bilo ok...cak mi ni kontrolne preglede nisu naplatili posle neuspele vto...A da su preskupi, jesu...da moram sama da placam preglede i uz, verovatno ne bih otisla kod njih...Za to preporucujem dr Petronijevica, privatno, ili na GAK-u, odlican lekar, i pre svega covek...

Deda

Pepi, a kad je bila ta vto  :'( , ili sam zaboravila, sto mi je cudno, ili nisam upratila sto mi je jos cudnije :think:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Mm su dobri brisevi  :clap: Sad mogu da idem da se porodim.  :girl_haha:

maripoza

Nemoj dok Deda nije tu  :stop: , vodi racuna o tajmingu. Ili pre ili posle.  :lol:

Super za briseve.  :clap:
Old enough to know better, but too young to care.

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

bubi

Lani,
bravo za rezultate
:clap:

za tebe i alex  :bighug:

Lani

:bighug: i još veći  :kiss1: za sve vas.
Odoh u Gradsku (nemam kontrakcije nego da se vidim sa dr i anesteziologom), valjda neću čekati 18 sati. :crazy:

aleks

bubi  :kiss1:
Lani  :bighug:

ja sam juce ceo dan prelezala, imala sam uzasne mucnine :crazy: ne znam zasto...danas sam malo bolje...
srecom, tu mi je mama pa imam zamenu.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

:bighug:

Ja otvorena 2 prsta.  :) Kaže dr opušteno i vidimo se u sredu ali sam ja malo  :nokti2:.
Po UZ njena veličina već odgovara starosti od 39 nedelja, obim glave joj je već sad 35 cm, Iva se rodila sa 36. :nesvest:
Nisam stigla da se vidim sa anesteziologom, imala je neki porođaj ali mi je poručila po babici da uradim faktore koagulacije pa da dođem u utorak... Valjda ću je tad i videti.

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

Sad ću da ti pišem.  :bighug: