Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Pa pola foruma je trudno, kud ćeš više.  :girl_haha:

stacka

Kako pola, samo nas 5 je, daj jos toliko bar  :girl_in_love:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Ceca

stacka  :bighug:

kako vec znate da je devojcica?
Dusan 05.08.2005.

stacka

Videli smo sinoc na svemirskom UZ u Ultramedici. :innocent:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Evo i ja da se javim :pioneer:

Prvo copy+paste sa moje teme

A zatim jos jedan, tematski copy+paste :D

Elem, bila sam do grada, nemam nikakva Rh antitela, ali krvna slika mi je :crazy: grozomorna... Hg 98 :rofl: hematokrit 0.28 :rofl: Gvozdje cak 11.9 :rofl: i tako :turpija:
Onda sam uradila sledece - svratila u Time Out i nakupovala divne potencijalno trudnicke garderobe, neke kosulje koje su taman siroke kako treba... cak 5 (i slovima: pet) odevnih predmeta :diva: pantalone - nijedne, cekam da mi mama dodje pa da posaljem nju :crazy:

stacka

Jao sto ti je lep ticker :girl_in_love: slutis, slutis devo'cicu, neka :girl_haha:

Ja jos nisam isla da iskontrolisem antitela :wall: a dobila sam uput za komisiju i zavrsila to jos pre 20ak dana... stvarno me treba prebiti :wall:
Ici cu u ponedeljak, cvrsto sam odlucila. Kakva je sad procedura u Zavodu? Jesi tamo kontrolisala?
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Sto? Bas sam tada birala kao neutralan... plavo volim, cvetovi su beli, a zuto moze da bude i bata i seka :rofl:

stacka

Ne znam, meni je ova beba na nasim tickerima skroz kao devojcica :girl_in_love: Sesiric manje vise :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Ista beba mi je bila i za Lazara, zato sam je uzela :love32: cak mislim i da je bila zuta, bezala sam od cinjenice da je musko  :blink: aaaaaaaaa, znaci bice decak :lol:

stacka

Meni je sa Aleksom na tickeru bila ona roda, i na prvom sam stavila nju dok nismo saznali pol :)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

emge

Ma, vaši tikeru su plavi, znači za dječake :p

Moj je neutralan :girl_in_love:

Imam i jedan bolji u rezervi, jer ja nisam pavuša ko ova što meditira :D

stacka

Nego, meni zao sto sa ovom bebom ne vodim dnevnik :crycry: Tek kad sam saznala da sam trudna sam shvatila koliko mi u sustini znaci onaj sa Aleksom, pisan na dve nedelje... krenem da ga citam pa se prisecam... bas sam sva posle citanja :love32:

@ Emge  :girl_blum:
Kakve veze ima sto je plavi kad ima cvetice po sebi :girl_in_love:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Ira

Quote from: stacka on December 02, 2009, 06:38:52 PM
Kako pola, samo nas 5 je, daj jos toliko bar  :girl_in_love:
Koje su jos dvije?
Znam za tebe,emge i Marty  :)

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Pepi