Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

cici

Glitter

pa jel moguce da toliko biju? :rofl:

cici

Lani

Eh, kad bi znale kako su srećne što će kraj trudnoće dočekati u proleće.
Još se živo sećam ciče zime i traženja zimske jakne da bude topla, da izgleda koliko toliko normalno a da može da se zakopča preko stomaka u 8. i 9. mesecu.  :crazy:  :lol:

stacka

:bighug: vas za reci utehe

Lani, ti kao da zaboravljas da smo sve drugorotke i imamo decu koja su rodjena oktobar/decembar mesec :rofl: sve znam :crazy: :rofl:

Ja sam na kraju sa Aleksom nosila neku Itackinu jaknu jer sam jedino nju mogla preko struka :-[ a u porodiliste sam otisla u mojoj ali je nisam zakopcala :lol:

Mene ova mala prdavica tripovala juce, do sinoc mi se uopste nije javljala a prethodnih dana je bila bas aktivna pa sam naravno flipnula od tripovanja :crazy: Jos me Aleksa u toku spavanja zveknuo u stomak, ma uzas... a rekla sam sebi da cu biti kul i opustena :fool:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Deda

A ja sam oba puta na porodjaj otisla u bratelama  :girl_cray: . Nikad ugoditi zenama  :girl_haha:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Maki

Quote from: emge on January 07, 2010, 10:29:30 PM
Maki, ti već razmišljaš o trećem? :respect:

A, što se meni stomak vidi kad je zima :rofl:

Ne razmisljam jos - nego sam oduvek zelela troje.A mm-u za sada ne smem ni da pomenem da ga srcka ne udari.

emge

Ja mislim da je bolje imati zimsku bebu, ne propuštaš nijedno more :lol:
Ali prednost kod letnje bebe je što će da krene na adaptaciju u vrtić po lijepom vremenu :rofl:

A, jesu li hormoni sada pretjerali :lol:

Despina

u pravu si emge, djelim misljenje
Kad se sjetim augusta i porodjaja na plus 40 :crazy:
A, L, S

stacka

Quote from: emge on January 08, 2010, 02:58:39 PM
Ali prednost kod letnje bebe je što će da krene na adaptaciju u vrtić po lijepom vremenu :rofl:

:lol:
Bila ja pre jedno 10 dana do vrtica da vidim kakvo je stanje sa listom cekanja i pricam tako sa jednom od onih sestara i kukam kako su Aleksu otkacili jer je decembarsko dete, kaze ona kako me potpuno razume jer su njena oba decembarci bla truc i kako kad se deca planiraju to treba da se radi da bude do septembra bas zbog takvih stvari :crazy: a ova neplanirana su novembar/decembar :fool:

Ja cu da se izjasnim sta je bolje tamo u maju/junu, ne vredi sad da pocnem promenicu misljenje milijardu i dva puta :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Glitter

o lude zene  :rofl:

8. mesec na +800 u avgustu :wacko:
ali zato divan porodjaj u oktobru, izlazak iz bolnice taman na pocetak grejne sezone :rofl:

cici

Quote from: emge on January 08, 2010, 02:58:39 PM

Auuuuuuu al' su te spucali  :rofl: :lol:

Meni je bilo divno oba puta, i nije mi toliko teško palo što sam propustila more.Mada  kad se Andrija rodio htela sam da idemo na more, mm nije dao, rekao da sam luda žena  >:( A šta bi nam falilo u septembru, a mi otišli na Zlatibor  :crycry:

bubi

ja vec pocela da sanjam mart.
samo da se doguramo do marta.
tj.bilo bi najbolje da se porodim posle 10.marta jer moram pdv zavrsiti :crycry:

stacka

Bubi, ma hoces, nemoj da brines :bighug:
Kako se ti osecas, nemas kontrakcije ne daj Boze? :pljucka:

Sto se mora tice, mi cemo ga definitivno preskociti ove godine... suvise mi je majusna da ide sa 3-4 meseca negde kolima.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.