Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

Maki

Ma sve ja to znam , nego tako - ne spavam nocu pa razmisljam o glupostima.
A da sam se bar namucila na porodjaju prvi put - nego nisam.Coka je izletela kao metak.Sve sam odradila za nekih 7 sati,sto je za prvi put super.Posle je bilo sr..e,ali sam porodjaj- uzivancija.I to prirodno.
Verovatno me sad uhvatila frka da ne bude potpuno drugacije.

stacka

Maki, ja isto kao ti, porodjaj kao porodjaj - laca, ali sve nakon toga :crazy: rekla sam sebi da necu paniciti bar do 30-te nedelje, posle mogu lagano :lol:
Bice sve ok :bighug:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Meni stvarno nije frka za to prvo vrijeme, ali posle :blink:
Nego nadam se da će hormoni da donesu dodatnu snagu :lol:

Lani

Devojke grlim jako  :bighug:
Maki, svi ali bas svi kazu da prvi i drugi porodjaj ne mogu da se porede posebno i po duzini oporavka posle.

bubi

Quote from: stacka on January 18, 2010, 01:04:38 PM
Maki, ja isto kao ti, porodjaj kao porodjaj - laca, ali sve nakon toga :crazy: rekla sam sebi da necu paniciti bar do 30-te nedelje, posle mogu lagano :lol:
Bice sve ok :bighug:

evo mene u 30+1,zauzimam "mesto" za paniku  :crycry:

cici

Quote from: Deda on January 18, 2010, 12:47:29 PM
Naravno , ima izuzetaka ali obicno je ovako .
:D
Quote from: Lani on January 18, 2010, 01:46:59 PM
Maki, svi ali bas svi kazu da prvi i drugi porodjaj ne mogu da se porede posebno i po duzini oporavka posle.
Ne mogu to je tačno, meno je bilo gore  :crycry: :crycry: Ali to sam samo ja kdo svih drugih bude normalno  :crycry: ne spadam u normalan deo populacije  :rofl:

Bez panike, dodje sve na svoje  :bighug:

Lani

E pa cici  :rofl:
Ali vreme oporavka, to je makar kraće i lakše drugi put jel da?

cici

Bolje mi je da ćutim :rofl: Ima ovde još žena koje planiraju decu :D

Saska

Ja sam vec negde pisala, drugi put sam bila k'o nova posle 2-3 nedelje,
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
.

Vecina iskustava su takva da drugi porodjaj lakse ide nego prvi. Moj slucaj, nazalost nije bio takav, ali izuzetak potvrdjuje pravilo.  Kraci je bio, svakako.

Maki

Ne mislim ja na oporavak - mi smo se namucili posle, jer je Sofija rodjena  u 35. nedelji, bila dugo u inkubatoru na ivici hoce li se izvuci ili nece sa teskom upalom pluca i gomilom drugih problema, pa onda meseci vezbi(prvi put se okrenula sa ledja na stomak sa punih 10 meseci) i tako.Bilo je tu svacega i mene je u stvari strah da se to ne ponovi.
Ali necu da razmisljam negativno.Sad cu dogurati do kraja i sve ce biti super.U stvari verovatno su mi i krenule sve te crne misli jer sam u toj "kriticnoj" nedelji kad sam se porodila sa Cokom.

Pepi

emge

Što se vježbi i toga tiče, ja sam već najavila Boškovićkoj da ću da dovedem bebu na pregled (koje tada nije ni bilo, samo u planovima) :lol:

Maki, ovaj put ćeš da prešišaš termin :bighug:

Masha

Maki :bighug:
dedo, to sebe hrabris da trece ni ne osetis ;D

Despina

A, L, S

Iva

Samo da  :hello: trudnjacama i da im porucim, da uskoro krecemo sa radovima!!!!!   :dance1:
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.