Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

bubi

veliki  :bighug: :kiss1:
za sve.

ne znam kako sa mobilnog da kuckam poruke :crazy:

Pepi

Bubi  :bighug: znam da hoćeš da završiš posao, ali ste ti i beba bitnije...

stacka

Gde ste, trudnicice? :)

Moram da vam ispricam kakav sam blesav san sanjala nocas :crazy:
Sledeceg utorka treba da idemo na 4D uz kod Jurisica a ja nocas sanjam da sam bila, da me pregledala Zaklina (a zakazali smo kod Aleksandra kao i sa Aleksom kad sam bila trudna), kao pokazuje mi rukice, stopalca, a bebica u stomaku sve pruza ruke i ona govori "Jao vidite kako vam pruza ruke" i onda spusta onaj UZ aparat i vidimo da beba ima pisu :crazy: I to se lepo vidi, znaci ne mora cak ni ona da mi pokaze, vidim je bas bas kako treba :lol: Ja je pitam "Pa kako, kad nam je Mihailovic dva puta rekao da je devojcica" a ona poce da se smeje na njegov pomen :crazy:
Dakle, prsla sam skroz na skroz. Kad sam se probudila pitala sam Itacku a kako ce da nam se zove dete ako je stvarno decak, kaze imamo mesec dana posle porodjaja da smislimo ime :lol:
Da me ne shvatite pogresno, ne bih ja imala nista protiv ni da je jos jedan deckonja :love32: ali sam se sad vec toliko sazivela sa cinjenicom da je devojcica da stvarno ne znam kako bih reagovala da mi sad kad je proslo vec vise od pola kazu da je ipak deckonja.

Najveci vrh u citavom snu je to sto je sestra koja radi kod njih u ordinaciji zapravo jedna fina teta koja radi na kasi kod nas u Maxiju :rofl1: ako je budem videla danas moracu da joj kazem da sam je sanjala :rofl1:

A vi, kako 'te?  :crazy: :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Stačka :rofl1:
Gora si od mene :)

I ja sanjam skoro svako veče, samo bebe nekad ima u snu, nekad nema :-[

Zadnjih dana imam neku gužvu, tako da se rijetko i sjetim da sam trudna. Sad pokušavam da odlučim šta da radim sa DZ, da li da idem tamo uopšte.
Ustvari, najviše bih da idem na one vježbe za trudnice i da naučim disanje :)

Deda

Stacka , prsla si  :lol:
:bighug:
Hebes snove, sta ja sve ne sanjam...i muza zamenim  :fool:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Despina

stacka :rofl:
i ja sam svasta sanjala u trudnoci :crazy:
A, L, S

Saska

Ja isto poslednje dve noći sanjam (imam utisak celu noć), ali ne mogu da se setim ničega ujutru :think:

Quote from: emge on January 26, 2010, 09:14:46 AM
Ustvari, najviše bih da idem na one vježbe za trudnice i da naučim disanje :)

Ja nisam nijednom bila, a sad bih baš da idem. Biće veselo kad im se pojavim tamo, neću smeti da kažem da imam dva porođaja, a sve sam zaboravila  :crazy:

stacka

Ja se ne secam da sam sa Aleksom sanjala ovoliko. Malte ne svako vece i to bas zivo da se skoro svakog secam... ali ovaj je definitivno najupecatljiviji :lol:

Anyway, Aleksa i ja se vratili upravo iz Gradske, zakazala sam expertski UZ za 10.2. kod Kusljevica.
Ne mogu da se setim da li sam istripovala ili je to dr koji je Senku poradjao? :ces:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

bubi

stacka

Kako si, draga? Jesi li smislila nesto za posao?
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Danas sam opet zvala DZ, rekli su mi da zovem u petak u 7h da zakažem za 10. februar.

Trebalo mi je 5 min da objasnim mm-u da sam zvala da mi kažu kad da zovem da zakažem pregled :lol:

stacka

A sta si zakazala za tad? Pregled ili i UZ?  :o
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Pa nisam još ništa :lol:
U petak zovem da zakažem valjda pregled. A, tada bi trebalo da dobijem uput npr za Višegradsku, da tamo odradim ekspertski UZ.
Mada, baš me briga, valjda i ovaj moj Nebojša zna to dobro da pročita na onom svom fensi UZ.

bubi

Quote from: stacka on January 27, 2010, 10:30:55 AM
Kako si, draga? Jesi li smislila nesto za posao?

ma ja sam dobro.
odlucila sam da radim svaki drugi dan,s tim da budem na poslu 2,3 sata a vidi koliko je sati a ja sam jos tu.

nego imam jedno pitanje,pa me interesuje sta je za vas logicno.
Luka je na desnoj strani i umesto da se okrenuo glavicom na dole,njemu ja glavica na gore(kao da ce na usta izaci),elem dr mi rekla da vise lezim na desnoj srani ne bi li se okrenuo naglavacke.elem moje pitanje je da li je to logicno,da ako je on na desnoj strani da ja lezim na desnoj.
valjda ste me shvatila sta sam htela da pitam

Saska

ja baš i nisam razumela.

Jel' on okrenut karlično ili prednjači glavom, ali mu je glava u nepravilnom položaju.