Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

Maki

Stigla.U utorak sam bila kod moje dr. na ctg-u i kaze mi ona - kako je krenulo jos ces i da prebacis termin.
Od onog dana se nista ne desava.Jedno vreme su mi se mucnine i povracanje smanjili i ja pomislila da se malena spustila, kad eto ti nje ponovo pod rebrima.Nista od klope jos neko vreme.
Sofija me smara neprekidno - Mama,kad ce beba,kad ce.....?

stacka

Srecica mala :love32: dobro je dok te samo smara ona, zamisli kad krenu i svi ostali :crazy: To mi je najgore bilo kad sam izasla sa patologije, svaki dan su zvali po 3-4 puta dnevno sto moji sto itackini da provere da li je krenulo :fool:
Al' smo ih zeznuli profi :rofl:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

bubi

stacka

:bighug: jel pao kamen sa srca sad kad si usla u 34. nedelju?
Kako se osecas?
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

bubi

Quote from: stacka on February 08, 2010, 03:59:32 PM
:bighug: jel pao kamen sa srca sad kad si usla u 34. nedelju?
Kako se osecas?
iskreno nemam vremena da se osecam,ovaj posao ce me dokusuri.
sinoc mi je i jos uvek mi je jako muka,ne znam koji mi je.
iskreno lakse mi je kad sedim nego kad lezim.verovatno,bebac je visoko,dijafragma pritiska zeludac i tako.
ma samo molim Boga da udjem u mart.
pocela sam da vadim Akijeve stvari i da perem tj.da se polako pripremam.
kako si ti?
:kiss1:

emge

Bubi, ući ćeš u mart :bighug:

Ja sam sinoć prvi put imala grčeve u listovima. Izgleda da je došlo vrijeme za magnezijum.

stacka

Emge, stvarno?
Ja mislim da ti je to od onog stajanja u Pertiniju :lol:
Meni jos nisu krenuli grcevi, sto mi je super, znam koliko me je to nerviralo sa Aleksom.

Bubi, dobro sam, koja kontrakcija s vremena na vreme ali izgleda da ovaj Aspirin kao terapija deluje osim na protoke i na to. Sutra idem na "expertski" uz u Gradsku pa cemo videti sta ce da kaze dr. Javicu svakako.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Iva

Odlazemo radove.  :crycry:

Imam mozaik na grlicu zadnjih godinu dana. Papa je uvek bio ok. Sada kada sam radila ponovo papu, nije rekao koja je grupa nego da je ASCUS. Dobila sam uput za IMD na kojoj trazi pregled i miljenje radi biopsije. Kada dobijem konacne rezultate onda tek beba.  :crycry:
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Deda

:kiss1:
Pa dobro, to moze brzo da se sredi
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

stacka

Uf, bas mi zao :(

Ja imam godinama mozaik, biopsija radjena dva puta, on niti se povecava niti se smanjuje. Moja drka je smatrala da mi to nece praviti problem kod trudnoce.
Nadam se da nije nista ozbiljno i da ces nam se ubrzo pridruziti ovde :bighug:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Iva

:bighug:

Za sada cu da se radujem vasim "brigama"  i da vas cituckam.  :love32:
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Lani

Quote from: stacka on February 09, 2010, 04:29:46 PM
Ja imam godinama mozaik, biopsija radjena dva puta, on niti se povecava niti se smanjuje. Moja drka je smatrala da mi to nece praviti problem kod trudnoce.

Ista priča i kod mene s ranicom.

emge

Ja sam imala mozaik 2000-te godine i sklonila mi ga je dr laserom. Nije se vraćao posle, i biopsija je pokazala da je sve OK. Sama procedura je bila bezbolna :bighug: