Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Quote from: bubi on February 23, 2010, 10:09:28 AM
dobar jutar drage moje.
linea negra se javlja tek kasnije.bar mi tako rekose jer sam se bila uspanicila sto je nema sad se pojavila krajem 6-meseca.
a sto sam nervozna to je posebna prica.
ja necu ni stici do bolnice od posla.
najbolje bi bilo da se porodim u kancelariji da ne gubim vreme.
sorry na zracenju

Bubi, s obzirom na to koja si nedelja, pakuj se polako na porodiljsko.
Ništa nije vredno nerviranja.  :bighug:

emge

Bubi, može da ja imam neku infekciju, i da se beba štiti od nje povećavajući plodovu vodu -tako sam nešto shvatila :)
Inače, našla sam tekst koji mi se najviše svidja:
http://www.roda.hr/tekstovi.php?TekstID=55&Tekst2ID=149&Show=1902

U kom piše da u 2/3 takvih nalaza je sve u redu sa trudnoćom :)

Zakazala sam OGTT za 12.mart u Višegradskoj i rekli su mi da ponesem čašu :nesvest:
Ja mislim da nisam dobro čula i pitam ponovo, a teta sa druge strane žice kaže: da, čašu, da imate odakle da popijete glukozu :blink:

Ne mogu da vjerujem da su tako skupe jednokratne čaše.

Lani

AnaK

Dakle, stvarno. Bruka. :krsti: Mada, kad je već tako, bolje da poneseš nego da dobiješ recikliranu  :hm:
Janko 23.7.2002.

Lani

Ili to ili da je pošalju u najbližu prodavnicu da kupi.  :hm:

Pepi

Emge, možeš poneti i limun, jer je malo bljutavo.
I obavezno nešto za čitanje, jer moraš da sediš na jednom mestu.

emge

Pepi, rekli su mi uput za dnevnu bolnicu :) Jel ta dnevna bolnica obuhvata stolicu u čekaonici :lol:
Možda ponesem netbook da odgledam neki film :rofl:
To traje preko 2 sata, jel da?

Pepi

Dnevna bolnica obuhvata stolicu u bolesničkoj sobi.  :crazy:
U svakoj sobi ima sto i par stolica, pa oni smeste žene iz dnevne bolnice za taj sto...bar je tako bilo poslednjih 5 puta kad sam bila...I da, traje  2 sata, sa 4 vađenja krvi...i nemaju braunile, nego bodu svaki put  >:(
I ponesi veću čašu ako ti je test sa 75g glukoze i 300ml vode, ne može da stane u običnu plastičnu. I nema šetanja, osim eventualno do tolaeta, zbog validnosti rezultata.

emge

Treba da radim test sa 100gr glukoze, tako da ću vjerovatno dobiti još litar vode pride :lol:

Bila sam u DZ jutros, doktorka mi dala upute. Mislila je da se na institutu za patologiju radi torch, pa sam šetala do tamo za badava. I tamo se plaća i to preko 12000 din :crazy:

Lani

Džizs, što je to čudo tako skupo??  :crazy:

disco2000

Kako sto?
Pa sta sve obuhvata?
Saberi te analize ponaosob :blink:

Glitter

Pepi

Torch obuhvata rubbelu, herpes, citomegalo i toxoplazmozu?
Rubellu, herpes i toxo sam radila besplatno u GZZZ u 29.novembra. Uput od dr, telefonom sam zakazala.

Saska

moji rezultati amnio jos nisu gotovi, rekli su da zovem sledece srede. :(