Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Ćuti Saška, možda se trend kuliranja nastavi i posle porođaja. :friends:

Joj ljudi kako mene nerviraju ovi s kojima delim vazduh, ne znam ni kako da ih nazovem.  :( Danas sam i išla i vratila se iz grada busom, ma svi se prave blesavi, posebno oni što sede na onim mestima iznad kojih piše Rezervisano za trudnice i osobe s malom decom.
Znam da nema vajde nervirati se ali tako mi to bude odvratno, ja i kad sam trudna propuštam i ustupam mesto trudnicama koje imaju veći stomak od mene a kamoli kad nisam. Odvratni su stvarno.

Ali utešila sam se u Turbo limaču vrlo brzo  :rofl:, kupila sam torbu za bebeće stvari, ona koju sam imala s Ivom se odavno raspala.

Elanor

saska, ja sam bila ubedjena da si ti uvek kul :ces: :kiss1:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Saska

pa u principu i jesam, za javnost uvek, ali imam tzv kućnih ispada. Ovo je neuobičajeno i za mene, čak me ni mm i deca ne nerviraju, i oni su mučenici primetili, pa kad naprave neku glupost, dođu da prijave, sve izmičući da ne krenem da se derem na njih, a ja kul. Skoro su me pitali ono čuveno ko si ti i šta si uradila sa našom majkom

šteta što će da prođe, kad prođe i ova hormonska najezda

disco2000

Bole me kukovi, prepone :crycry:

Summer

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

stacka

Ladno sam smrsala kg u odnosu na pre 2 nedelje kad sam se merila :blink: :blink:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

bubi

Quote from: Marty Maraskino on April 25, 2010, 06:38:42 PM
Bole me kukovi, prepone :crycry:
mene je jako bolela prepona,ma ne znam ni da li je to bila prepona ili neka tetiva.
toliko me bolela da mi je lakse bilo da rukama prebacujem nogu sa jedne strane na drugu nego da je samu pomerim.
treci dan posle porođaja je proslo.
:hello:
Quote from: stacka on April 26, 2010, 06:47:16 AM
Ladno sam smrsala kg u odnosu na pre 2 nedelje kad sam se merila :blink: :blink:
ja sam u 8.smrsala dve kile jer sam bila izbacila slatko i jela normalno.
(e sad bi trebala da stavim onaj spoiler(valjda se tako pise) ali ne znam kako se to radi),
ali sam zato u 9.dobila ihhiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. :crycry:
mali savet obrati paznju na jelo.
muku mucim sa 15 kg viska sada :crycry:

bubi

Quote from: Lani on April 23, 2010, 01:04:56 PM
Joj ljudi kako mene nerviraju ovi s kojima delim vazduh, ne znam ni kako da ih nazovem.  :( Danas sam i išla i vratila se iz grada busom, ma svi se prave blesavi, posebno oni što sede na onim mestima iznad kojih piše Rezervisano za trudnice i osobe s malom decom.
Znam da nema vajde nervirati se ali tako mi to bude odvratno, ja i kad sam trudna propuštam i ustupam mesto trudnicama koje imaju veći stomak od mene a kamoli kad nisam. Odvratni su stvarno.

strasno.
:kiss1:

Lani

Bubi  :kiss1:
Za sve  :bighug:

Ja sam odlučila da izbacim hleb, testenine ne mogu nema šanse  :crycry: ali hleb moram. Koji će mi đavo, a mnogo će mi značiti to što se kilaže tiče na kraju. I verovatno ću slatkiše, mnogi od njih mi izazivaju gorušicu. Juče sam htela dušu da ispustim zbog knedli sa kajsijama.  :crazy:

stacka

Vratila se od drke. Dobila upute za Hbs antigen i briseve, rece to da odradim posle praznika pa se vidimo da mi otvori porodiljsko oko 10.5. Kaze "Izdrzi jos jedno 2-3 pa posle mozes" :girl_haha:
Ja zbog citave price sa Aleksom svima pricam kako cu ranije da se porodim a ne bi me cudilo da odem u Georgine koje sam srece :crazy:  :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Ma nećeš bre, kakve Georgine.  :lol:

Saska

ja sam se oba puta porodila u 40+5, nema ništa gore nego tih zadnjih par nedelja kad te svi pitaju a ti si još tu    :crazy:

Lani

Jaoo  :crazy:
Ja u 38. nedelji, taman kad mi se sve već bilo smučilo.  :lol:

Gost51

ja uopste ne racunam da trudnoca traje 40 nedelja
uvijek racunam koliko mi jos treba da napunim 35 nedelja ;D

disco2000

30 punih :nokti2: vec me hvata panika :nokti2: instinkt gnezdenja :nokti2: