Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

emge

Ja imam gorušicu samo kad se prejedem loših stvari :-[

Jackie, da punih 35, i to po UZ.
Po zadnjem ciklusu sam juče ušla u deveti mjesec.

Približava se :)

stacka

Onda sam trebala da se patim s njom citavu trudnocu :girl_haha:

Sta ono bese dobro za gorusicu? Bademi? :ces:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Gost51

disco2000

Moze i zrno pasulja :D ako nemas badem... kao ja sada :wall:

Lani

Stacka, ja sam veteran u borbi sa gorušicom. :crazy: Meni bademi ne pomažu, samo i isključivo čaša mleka (hladnog) ili jogurta. A ako je baš gadno ima onaj lekić Rupurut, ja ga probala par puta sa Ivom, bačene pare.  :crazy:
Sreća pa je nisam imala sad u subotu na svadbi, smorila bih se najstrašnije.  :)
Inače, nema veze naravno sa bebinom kosom  :girl_haha:, Iva je bila ćelava kad se rodila.

:bighug: za Bubi i  :bighug: za sve koje su prešišale 35. nedelju.  :clap:

Gost51

Zar na mom tickeru i juce nije pisalo isto?

Masha

Saska, nisam ispratila, kog je pola beba?

Saska

Masha

Super :clap:
Lepa kombinacija dece :clap:

emge

Kaže mi prije neki dan koleginica koja ima dvije ćerke, da bi rodila i treće da zna da će biti muško.
Ali da posle dvoje djece istog pola, sigurno ide i treće tog pola.

Ubila sam se razmišljajući da se sjetim nekoga ko pobija to pravilo, i nisam uspjela.

Saska

mi imamo u komsiluku kombinaciju dve cerke+sin najmladji, ali stvarno vise znam da su tri cerke ili tri sina

Pepi

Moj gazda ima 2 ćerke i treće je sin  :)

A Deda sigurno zna poznatog harmonikaša iz našeg kraja, koji je imao 3 ćerke i neki lekar im garantovao da će 4 biti dečak...i reše se oni da rode četvrto. Dobili su blizance, devojčice i sada imaju 5 ćerki  :)

Lani

Quote from: emge on May 17, 2010, 10:25:00 AM
Kaže mi prije neki dan koleginica koja ima dvije ćerke, da bi rodila i treće da zna da će biti muško.

Ubila sam se razmišljajući da se sjetim nekoga ko pobija to pravilo, i nisam uspjela.

Naša Dada ima dve ćerke i sina.  :)

aleks

i jedna moja drugarica, 2 cerke i sina.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

stacka

Quote from: emge on May 17, 2010, 10:25:00 AM

Kod mene u komsiluku ima slucaj, dve cerke, pa posle jedno 8 godina sin :)
Ostali koje znam sa troje dece imaju ili tri cerke ili tri sina, ako su prva dva bila istog pola.

Lani, ja se ponadala da ce bebica imati kosicu :girl_haha: meni je najsmesniji momenat ubedljivo bio kad se Aleksa rodio a I. kaze "Jao ima kosu" a ovaj mali kosice jedva nesto sa strane, cisto da se ne kaze da je skroz celav :D
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.