Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Ja mislim da on ni nema više mesta za tako velike manevre.  :bighug:

disco2000

Priblizava se :nokti2: a ja ne znam gde cu :lol:
Ja i dalje imam BH, ali ne i bolove koji lice na menstrualne :)
Gledala sam nalaze iz prethodne trudnoce... u ovo vreme strogo mirovanje i Partusisten na dva, pa na tri sata, da me ne bi zadrzali (u Visegradskoj), isto glavica koja naleze na karlicno dno...
Bebece stvarcice prebrojane, visak svedskih a manjak tetra :rofl:

stacka

Ja sam sa Aleksom sa punih 37 izasla iz bolnice nakon mesec dana, koja je to radost i sreca bila  :girl_haha: i sad mi je prosto neverovatno koliko je razlicit tok ove trudnoce u odnosu na onu sa njim.

Nocas sam sanjala moju drku iz DZ i Bojovica :lol: a radnja u DZ kod mene u starom kraju, na odeljenju opste prakse :lol:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Marty, ti spremna, a ja ništa :)
Ne očekujem da se porodim makar prije juna. Po ciklusu mi je termin 15.jun ( po UZ mi je 20.jun - i to mi preti tiker ). Sa Martom sam izgurala čitav termin, pa mislim da mora tako :girl_haha:

A, inače sam bila otvorena 2 prsta zadnjih 15 dana trudnoće sa Martom.

disco2000

Mesec dana u bolnici :nokti2: Cime si ispunjavala vreme? :blink:
Ja sam se preselila kod ovog mog tad i tamo smo bili isto mesec dana... secam se da je isao onaj prvi VB...

disco2000

emge, sta sam spremna, samo sam pogledala sta bese imam :lol: sve je super, belo i plavo :rofl:

stacka

Quote from: Marty Maraskino on May 20, 2010, 09:14:25 AM
Mesec dana u bolnici :nokti2: Cime si ispunjavala vreme? :blink:
Ja sam se preselila kod ovog mog tad i tamo smo bili isto mesec dana... secam se da je isao onaj prvi VB...
Eto, sama si odgovorila na pitanje :lol: Veliki brat na malom portabl TVu, knjige, tokoliza :crazy: :lol:

Upravo sam popizdela. Zovem Gradsku da pitam da li je potrebno na brisevima da bude potpis nacelnice porodilista kao pre 3.5 godine, javi se neka sestra i krene da mi prica kako su sad cene mnogo vise nego ranije ali ne zna koliko i da ide da proveri, u medjuvremenu se javlja druga koja mi kaze da je pozeljno (sta god to znacilo :wall: ) i da zovem da se raspitam na drugi broj i ladno mi koza da broj njihove labaratorije, tamo naravno nemaju pojma. Grrrrrr
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Deda

Ja sam gurala nedelju dana iza termina i to su mi davali one vaginalete kao indukciju  :lol:.
Bas je to super, pitaju te ljudi -koji si mesc a odgoaras im " deseti  :lol:"
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

emge

Onaj dan kad sam bila u Gradskoj, nekoj su ženi rekli da može da uradi bris kod njih za 350 dinara.

disco2000

Lani

Kakav opet bris?  :nokti2: Zar ih niste sve odradili?

stacka

Emge, pricam o brisevima za I. ne moramo ni ja ni on nista da radimo, sva dokumentacija je spremna.

Lani, jesmo sve odradili, svi su sterilni :clap: nego je pre 3.5 godine Obradovicka morala sve briseve da pecatira i potpise da bi dr koji se zadesi na porodjaju i prihvatio prisustvo supruga. Interesovalo me da li je i dalje tako ili ne, tj. da li moze samo da se dodje kad krene porodjaj sa brisevima koji su ok i da ne bude problema. Ali ove guske to ne znaju. Kad mi kaze pozeljno je tacno bih je zadavila. Kazi jeste ili nije, nemoj pozeljno je. Definitivno cu morati da zovem ovu Jasnu koja drzi vezbe
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Ja se uopšte ne sećam ko je nama potpisivao briseve i da li je.  :girl_sad:

disco2000

Ni ja... ako ne treba potpis, ja necu da se gnjavim i idem tamo pre termina... nije to neophodno, zar ne?

edit: ali je pozeljno :rofl1:

Lani

Mislim, ne razumem, svi ti brisevi se rade na proverenim mestima ovlašćenim da rade te vrste analiza, imaju pečate, potpise odgovornih lica... Samo da te cimaju bezveze da se majaš po bolnici, sa stomakom do zuba, bez potrebe. I onda se čudimo odakle takve gužve.

Emge, ti si se na kraju odlučila za Gradsku?