Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

aleks

lezim, lezim, ne mrdam.
jel, najlakse nam je bilo kolima. Nema direktnih letova, morali bismo kolilma u svakom slucaju min 6h...

stackice, srecan rodjendan  :bighug: :kiss1:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

Alex  :bighug:
Maki  :bighug: ja nikako da ti se javim.  :-[

Kod mene danas gimnastika u stomaku ceo dan, kao pet beba da se tiska unutra.  :girl_haha: :girl_in_love:

jel

Quote from: Lani on May 30, 2010, 09:26:32 PM
Kod mene danas gimnastika u stomaku ceo dan, kao pet beba da se tiska unutra.  :girl_haha: :girl_in_love:
:love32:

My name is Luton, Robin Luton :lol:

stacka

Imam pitanje za vas kojima je ispao KS cep pre porodjaja - da li vam je ispalo sve odjednom ili iz delova? Meni od subote kad je ispao do sada najveci deo povremeno ispadaju delovi i uopste ne znam da li to tako treba ili da ipak odem da me pogledaju u Gradskoj? :ces:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Bila jutros do GZZJZ da uradim AbsHg i rekli mi da nemaju reagensa :crazy:
Dobiće za dvije nedelje.

Lani

Emge :crazy:

Stacka, ne znam ništa o tome.  :(

stacka

Cula sam se u medjuvremenu sa koleginicom, njoj je tako vec nedelju dana, od proslog ponedeljka ili utorka, tako da kapiram da je normalno.

Emge, jesi ti njima rekla da za 2 nedelje mozes da se porodis? Svasta :crazy:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

A u međuvremenu nemaš nikakve kontrakcije, ništa?

stacka

Nista, prakticno. Desetak u toku dana. Da ne poveruje covek :crazy:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Ništa onda, sedi kod kuće. :girl_haha:

stacka

Sedim, sta cu :rofl1:
U sredu ujutru ako se nista ne desi pre idem ponovo da me Bojovic pregleda pa cemo videti. Meni je potpuno fascinantno da sam uspela da brojim jednocifreno ovog puta, s obzirom na prvi put sad mi je samo bio cilj da dodjemo do 8. maja a kako je krenulo docekacu i 8. jun :rofl:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Aha, znam da ideš u sredu.  :)
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

anelore

Quote from: stacka on May 31, 2010, 10:22:48 AM
Sedim, sta cu :rofl1:
U sredu ujutru ako se nista ne desi pre idem ponovo da me Bojovic pregleda pa cemo videti. Meni je potpuno fascinantno da sam uspela da brojim jednocifreno ovog puta, s obzirom na prvi put sad mi je samo bio cilj da dodjemo do 8. maja a kako je krenulo docekacu i 8. jun :rofl:
Statisticki, najveci broj porodjaja je utorkom. Daklem, 1. jun, dva dana posle rodjendana.

disco2000

Quote from: anelore on May 31, 2010, 10:27:52 AM
Statisticki, najveci broj porodjaja je utorkom. Daklem, 1. jun, dva dana posle rodjendana.
Stvarno?! :blink: Uklapam se u statistiku :lol:

stacka

Ja vise ne znam sta da mislim :girl_haha: jutros sam I. rekla da mislim da ce do sutra ujutru biti sve gotovo, bolje da ne kazem ste mi je rekao :ljut: :lol: sta cu, meni ovo sve novo, sa Aleksom smo znali unapred, nisam dozivela ni ispadanje cepa ni pucanje vodenjaka, malte ne mi je kao da se poradjam prvi put (sto se toga tice). Definitivno sam se dogovorila sa mojima da ako ne krece od sutra sa adaptacijom bude kod njih dok se ne desi.
Meni je zapravo najveca frka sta ako krene a ja sama sa njim ovde :crazy: moji su na 15 min voznje pod uslovom da se ne napravi neki picvajz na Pancevackom mostu. :nokti2:

EDIT: Anelore, stvarno? Pa to onda taman kao ti :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.