Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

Lani

disco2000

Za Aleks i Lani :bighug:

Jedan smajli, onako, za moju dusu :nokti2: ... da mi bude lakse :lol:

:lol:

Zvali su me jutros iz Gradskog zavoda za zastitu zdravlja, tj. iz Halo bebe, prvo sam odvalila od straha, pomislila sam da mi javljaju za hepatitis B :nesvest: medjutim, nisu, najavlljivali su mi da ce doci patronazna u posetu pre porodjaja... odbila sam...

aleks

:bighug:

Lani, super 7.  :clap:
marty, za tebe  :kiss1:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Saska

uh marty, al' te prepadose, i ja bih se odsekla od straha  :nokti2:

nisam jos cula da dolazi patronaza pre porodjaja, mada bi meni mozda dobro dosla, ako ce da mi pokaze kako se povija beba, juce sam ukapirala da nemam pojma kako se to radi, ako bude trebalo nesto osim pampersa  :lol: .  Ja sve mislim, kad ovo dvoje porastose ovoliki pored mene i mm-a, snaci cemo se valjda i sa ovim maleckim.

znaci, imaju reagense za HbsAg? Ja cu verovatno sledece nedelje, a od briseva u GZZZ sam i ja odustala na pocetku trudnoce, pa sam radila u Hexalabu, ali i tamo se radi u nekoj pretesnoj prostoriji, na nekom krevetu k'o za ilegalne abortuse  :crazy: i to samo sat vremena dnevno. 

Lani

Prvi put čujem da nude dolazak patronažnih pre porođaja.  :ces:

disco2000

Kao, u sklopu pripreme za porodjaj....

emge

Marty, i ja prvi put čujem za to. Znači ti si uradila HbsAg?

disco2000

emge

Super :clap:
Nego, jel probao ko od vas onaj ludi sto za porođaj što stoji naspram kade? Mi se prvo smijali kako je lud, a i kome to treba. Na kraju isprobah ga ja skoro u svim pozama :)

Lani

Koji?  :blink:
Ja sam bila u sobi preko puta one s kadom i bio je običan neki sto. Jel taj u toj sobi sa kadom ili ne?

disco2000

Moze malo vise info...

emge

preko puta kade, ona kao zasebna prostorija. Sto je sastavljen od dva kruga i još ponečeg. Mnogo je širi od običnog stola i liči na 8cu. Doktor sjedi sa strane kad te pregleda. Na zidu je poster sa svim mogućim pozama, jer može svaki dio ponaosob da se podigne, spusti i tako to. Mislim da je poklon od Japana, ali imaju ga već dosta godina, tako na ne znam kako Lani nije primjetila da je čudan. Pošto je kod mene napinjanje dugo trajalo, isprobala sam sve poze od ležeće do stojeće preko klečeće. Problem nam je bio da Marka spustimo u porođajni kanal, jer mi je 37cm obima glave bilo puno. Pisaću vam detaljno od kuće :)     

Lani

Pa nisam blesava, valjda bih primetila sto u obliku osmice  :lol:
Kada sam ja rodila Ivu nije stajao u toj prostoriji, tamo je bio običan sto.  :)

emge

sad sam zbunjena jer je vladanka prokomentarisala da ga imaju 10god, a Peđa da je i dalje u dobrom stanju. Ako naiđe večeras, baš ću da ga pitam gdje im je stajao prije :)

stacka

To je isti sto na kome sam rodila Aleksu :love32: 2006 godine ga je bilo, sigurno.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.