Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

aleks

Quote from: Elanor on June 23, 2010, 08:34:04 AM
aleks, a sto ti ne daju bolovanje?

isla sam proslog petka kod dr. kaze sve je u redu, ali to se koske sire jer sam mrsava :hm:
mislim, ako se ovako budu sirile do termina...
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Elanor

Quote from: aleksandra-l on June 23, 2010, 09:04:27 AM
isla sam proslog petka kod dr. kaze sve je u redu, ali to se koske sire jer sam mrsava :hm:
mislim, ako se ovako budu sirile do termina...
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

stvarno ne razumem. ovde ne daju bolovanje lako, zaista, ali sam ja dobijala po nedelju dana tu i tamo na prosto - umorna sam, boli me stomak, tesko mi je da sedim na poslu.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

aleks

moracu da vidim, lepo da pozovem i gin. i dr. opste prakse i pitam ko ce mi dati lekarsko, jer moram par dana da odmorim, zaista.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

Naravno bre draga, pa neko će se već dozvati pameti.
Ja se slažem da ne treba otvarati bolovanje za sve i svašta ali nekad stvarno ne možeš da mrdneš, umoran si, boli te ovo ono. Mene je par ovih kontrakcija za vikend prikovalo za krevet, ne mogu da zamislim da mi je neko tad rekao da moram da se pridignem i idem na posao, mislim ne znam kako bih to izvela uopšte.  :(

jel

Quote from: aleksandra-l on June 23, 2010, 08:26:22 AM
mene bole prepone od sinoc, ne mogu da hodam. jeeeedva sam dosla do posla  :crycry:
a zasto ides na posao  :hm:
evo sad procitala
...
izbori se draga za sebe i svoju bebicu  :kiss1:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Lani

Gde ste devojke, kako si Aleks?  :bighug:
Kod mene horor gorušica  :crazy: dan drugi.  :crazy:

Ceo dan sam na suvim kiflama i jogurtu.  :girl_cray:

aleks

ja sam i dalje smorena i bolucka me stomak, ali celog dana sam lezala i odmarala. kuk me manje boli, ali prepone isto kao i juce  :girl_cray: evo pravim tortu za sutra. Nadam se da cu vec sutra da budem kao nova.

i samo i jedino jedem, gladna sam non-stop. ali to nije problem.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

disco2000

Lani, drmni koje zrno pasulja.
Aleks, jastuk izmedju kolena i butina, jel' stavljas?

aleks

stavljam, marty, ali nekako, kad treba da pomerim noge ili da ustanem prepone me mnooogo bole. i onda na pocetku hodanja me  bas boli, posle kad se malo razmrdam ponekad prestane, ponekad ne...
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

jel

alex, jos malo pa dvocifren br  :bighug:
odmaraj sto vise
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Saska

ja danas bila opet na ctg-u, otkucaji ok, tu i tamo poneka kontrakcija do 50. sutra cu zorom do gzzz da vise odradim briseve i hbsag, ako se ne uspavam.

disco2000

Tu i tamo poneka do 50?! :clap: odbrojavamo polako