Main Menu

Happy Meal

Started by AnaK, March 20, 2010, 08:49:23 PM

Previous topic - Next topic

Summer

Ja retko pijem koka kolu, uglavnom kad me zaboli zeludac, imam osjecaj da mi ona pokrene varenje  :-[ Skoro nikada ne kupujemo. MM nekad kupi onu gaziranu Oranginu. Davidu nismo davali da proba, jos prolazi prica koka je ljuta, bljak  ;D Jednom je probao kiselu, to mu je sinonim za grozno  ;)

Mene izludjuje sto je MM ovisnik o obicnim sokovima, nema sanse da prodje dan, a da ne popije. Ja vrlo cesto cedim prirodne na sokovnik, dovukli smo desetine litara iz Hercegovine (od nara, visnje, drenjine, zove....) sve je popio, naravno ne sam, ali najvise on. Ja sam pravila neki od domacih visanja i posle od borovnica sa Zlatara i to sam davala deci da piju, jer mislim da je zdravo, stavljala sam malo secera. Ponekad dobiju kupovni na slamcicu, kad smo napolju ili sednemo na pice, ne mogu bas biti totalni Hitler  :rofl:

A kad nema domaceg, MM ne bira, vazno da je slatko. Uzas. Nervira me sto ne mogu spreciti decu, koja vide njega, niti njega ubediti da ne pije/da im ne daje.  :ljut:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

maxic

Da da ovdje paze da ne Uniste zube, pa kazu da treba gazirano piti na slamku :lol:
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Elanor

kakvo ingeniozno resenje :rofl:

mene jos uvek drzi izbegavanje koka kole :). popustim ponekad, kad mi se smuci na poslu, ali nije strasno - 2 ili 4 dl nedeljno je ipak podnosljivo.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.