Main Menu

Happy Meal

Started by AnaK, March 20, 2010, 08:49:23 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Dedo, vodim te ja na Kepi mil (kako ga Iva zove) čim dođeš sledeći put u BG.  :friends:

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Nanny Ogg

I meni se cini da je clanak preteran.

Ajte zene, ne dram'te

Lukina mama

Niko nikada nije rekao da je brza hrana zdrava, mislim zato se i zove brza :D 

Sto se doticne nutricionist tice, any publicity is good publicity  :hm:

Nama je Mc kao cast, kao nagrada ili tako nesto, imam toliko zdrave logike da se ne bi hranila tamo svaki dan, ali s vremena na vreme je ok :)

Slazem se sa maxic, i ja mislim da nije bilo tako davno.
Luka ,09 April 2005

Xe

Za Dedu, da ne prekrsi dijetu:

:flower:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Deda

veki

Quote from: maripoza on March 20, 2010, 09:03:08 PM
Ja to ne jedem. Kakav crni McHamburger pored svih onih leskovackih pljeski i banjaluckih cevapa. :stop:   :lol:

yes vala, mada ne verujem ovoj ni rec, da nije zdravo nije, ali ni mnoge druge stvari nisu zdrave, pitanje je umerenosti

Saska

Mi idemo u Mek u proseku jednom mesecno, deca jedu hepi milove, Mina jede samo tost, Jova jede cizburger (i to u poslednje vreme po dva, nije mu jedan dosta), vole i sejkove. Ja jedem samo salatu sa prelivom, od bilo cega drugog me boli zeludac. Inace ne jedem ni pljeskove sa kioska, retko kupujem u pekarama, tako da nam to jednom mesecno nece previse skoditi, nadam se.

Deda

Meni ovaj experiment ne bi uspeo...nastradao b sendvic u nekoj krizi posle 6 meseci cekanja  :lol:

Zumbulica

Ema obozava, ali u proseku takodje idemo jednom mesecno. Ne volim iskljucivost, iskalkulisala sam da toliko cesto mozemo sa uzivanjem da jedemo i junk food. Pitanje je koliko je i zdrava hrana zdrava, tj. koliko su same namirnice od kojih spremamo sporu zdravu hranu zdrave.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

gasha

mi idemo ponekad, nekad ni 4 meseca ne odemo, nekada i dva puta mesecno.
Ja volim sve u meku, sem krofni, sladoled obozavam.
Deca jedu hm, naravno zbog igracke.

by the way, pavla ka mi je jednom ostala u frizideru skoro mesec dana  :-[, i nista joj nije bilo, kao da je sveza, slicno mi se desava i sa kupovnim dzemom, mnoge stvari koje i inace jedemo su verovatno prepune svega i svacega,. Koliko mogu trudim se da jedemo zdravo ali ne mogu sve da kontrolisem.
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Xe

Quote from: Deda on March 21, 2010, 07:35:23 PM
Meni ovaj experiment ne bi uspeo...nastradao b sendvic u nekoj krizi posle 6 meseci cekanja  :lol:
Vala bas  :crazy: otisla bi i ona kesa od kromfrita  :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Vockica

Obozavam Mek i Dunja HM...Skoro uvek kad smo i Bg-u svratimo.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

itacka

u filmu Supersize me lik je nasao podatak da samo SEDAM proizvoda koje sadrzi mek NE sadrzi secer,a salata se NE NALAZI u tih 7,pa vi i dalje mislite da je to zdravo  :)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.06.2010.

Glitter

meni je bio super podatak kad sam ne nekom onih njihovih podmetaca procitala da i djus ima neki procenat masti  :lol: od cega li da mi je znati  :lol: