Main Menu

Happy Meal

Started by AnaK, March 20, 2010, 08:49:23 PM

Previous topic - Next topic

Elanor

lele, sto su vam jesna deca.

moja zajedno mogu da pojedu jedan pomfrit. ako narucimo nuggets, milena moze da pojede pola porcije, ako narucimo riblji filet, ona pojede pola fileta (hleb ni ne takne). filip naravno ne jede nista osim pomfrita (trecinu). jedino sto oboje mogu da jedu po restoranima brze hrane su krilca (ako ih u tom restoranu ima), sto ljuca to bolje.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

emge

Meni je skroz nenormalno da ne voli pomfrit, ja bih živjela na njemu :balavi:

Lani

Iva jok, samo bi pire krompir jela.  :)

Saska

ja volim pomfrit, ali ga (svesno) ne jedem već godinama, kad kupimo taj gotovi pojedem 4-5 komada, kad jedemo u kafani, pa mi donesu kao prilog, ja odmah nekom prebacim u tanjir, da ne dodjem u iskušenje  ;) . Mojoj deci odavno nije dosta po jedan hepi mil.

Mina jede samo tost, Jova je dugo jeo samo tost, a posle je prešao na čizburger. Nagetse ne vole, odnosno pojedu ih, ali im nije u omiljenim.
Nama je Mek bio super letos kad smo putovali Evropom, pa onda stanemo negde i imamo pauzu od sat vremena, a mi onda klopamo u najbližem Mek-u (ili već pomenutom Kviku), nema istraživanja, znam šta poručujem, nije skupo, a ako kupim nešto lokalno uvek rizikujem da se deci ne svidi, a onda ostanu gladni.

janavi

V isto pire, ne mora da se žvaće :lol:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Lani

Elanor

moja deca pire nece ni da okuse. krompir jedu samo u formi pomfrita ili musake, drugo nikako.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Deda

Moji i pomfrit i pire i musaku, jedino kremasti ne vole  :lol:.
Zapljujte se redom- ko sta jede od krompira....ne verujem bas da ce neko da zmuri  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Xe

Ja bih jela svasta od krompira, ali bolje da ga izbegnem, da ne bi bilo kao u onoj: "Moja sosa ima plave oci"
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

itacka

Quote from: maxic on March 22, 2010, 12:15:39 AM
PRelivi za salate su krcati secerom.

lik nije spomionjao preliv nego samo salatu,koliko znam te prelive stavlajs ako hoces,ne dobijes prelivenu salatu  ;)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.06.2010.

Saska

pa ja onda ne znam u čemu može da bude šećer. U salati ima šargarepe, one zelene zaboravih-kako-se-zove salate, paradajz, tragovi kačkavalja i pohovana piletina.

Lani

Quote from: itacka on March 22, 2010, 02:54:27 PM
lik nije spomionjao preliv nego samo salatu,koliko znam te prelive stavlajs ako hoces,ne dobijes prelivenu salatu  ;)

Ugljeni hidrati iz one obične salate, samo sa povrćem, potiču od kukuruza, paradajza, šargarepe... i to je sve.

Lukina mama

Quote from: lakalut on March 22, 2010, 09:23:42 AM
Ja nekako verujem da je moguce da se nije vidljivo pokvario, jer pamtim da mi je jednom, (doduse u inostranstvu) stajao paradajz zaboravljen vise od 3 meseca i nije istrulio/ubudjao se- nista! :crazy:

Ja ne znam kakav je taj paradajz, i gde je kupljen, ali se meni posle nedelju dana i manje pokvari.....

Meni Luki kad jede HM, prvo pojede fries, pa onda nuggets, ima dete sistem :D
Luka ,09 April 2005

maripoza

Moj takav kupljen u Briselu.
Elanor, zivota mi. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

disco2000

Oljustena jabuka ostane gotovo netaknuta tokom noci :rofl: zivela hemija!