Main Menu

A sta jedete na poslu?

Started by Margarita, March 23, 2010, 11:34:39 AM

Previous topic - Next topic

Margarita

Da pitam ovde, a moze i nova tema :D : sta jedete na poslu?
Meni je vise zlo od brze hrane, a i natalozilo se kojedkude :-[
Danas donela neku salatu od pasulja i tunjevine, smuckala jutros kod kuce. Ajde dajte neki ideju, al da nije rostilj i pekara :crycry: (ni palacinke :lol: )

MissL

Ja bih rado donosila, ali nemam gde to da pojedem, pa samo usput mazem i cipkam neke sendvice
i meni se bas smucilo
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

janavi

ja obično ništa, al ne ostajem na poslu mnogo, ako sam baš gladna, imamo kafić sa klopom u zgradi, pa uzmem nešto odande
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

aleks

ja ne vredi da pisem, jedem kao da radim 16h, a ne 4.

ali moj kolega kad mu dosadi dakupuje donosi salatu (dresing u posebnoj kutiji  :lol: mnogo mi je smesan) ili supu, ili neke spagete.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Nanny Ogg

Kad radim prepodne, kupujem dorucak u pekari.
Popodne nosim rucak od kuce, sta god da sam tog dana spremala (izbegavam bas corbasta jela, nezgodno mi za transfer  :lol:). Nije problem jer imamo posebnu prostoriju za to.

Ajte zene, ne dram'te

Saska

Ja uveče spremam deci užinu za školu i za mene za posao. Najčešće to budu sendviči (al' od integralnog hleba sa ćurećom/pilećom salamom, mladim sirom, pečenom kiselom paprikom), mafini (opet sa integralnim brašnom, žutim šećerom  :lol: ), projice, parče pice (ako ostane od večere), leti ponesem u kutiji salatu, od paradajza i sira npr. itd.
Usput kupim jogurt obični ili voćni i to je to.
U fioci obično imam pomorandže ili mandarine za par dana.

Finalina

jedem : jogurt, voce i trik grisine
ne nosim hranu tj ne racunam onih nekoliko pokusaja
kupim tunjevinu, ako bih bas da jedem ili skuvam mini supu iz kesice.... pooonekad u maksiju kupim parce pileta ili salatu, ali sve je to zanemarljiv broj obroka

... uglavom, vec godinama se kanim da krenem da nosim rucak sa sobom, prijalo bi mi jako i znam da nije tesko spakovati salatu i parce hleba....mogu da kupim one plasticne kutije za bacanje, stavim sta imam i ponesem... ionako sam verzirala pakovanje svih vrsta uzina, za dete, pa bih mogla i za sebe nesto da ucinim :)

super tema marg :) :)

Pepi

KOleginica i ja naizmenično donosimo doručak, bude tu raznih pita, pašteta i hleb, sendviči, razne salate, fishingere, dinstanu piletinu, sve home made...
Spremim domaći raženi hleb, uzmem Ella sir, dodam kašiku maslinovog ulja, malo origana i to namažem preko hleba, 1-2 parčeta...
Kuvamo razne krem čorbe, donesemo u tegli, pa oko 13h, kad već ogladnimo, podgrejemo u kuhinji i pijemo iz šolje... :girl_haha:
Paradjz iz flaše, takođe...

Deda

Jabuke  :crycry:
Dobro sto mi AnaK nije koleginica  :crazy:
A u nekadasnje vreme  burek, pica, i sva ta divna jela  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Finalina

MissL

super pepi sto imate kuhinjicu :good:
Stiv 24.11.2003.

Finalina

MissL

Stiv 24.11.2003.

Xe

:-[
Nista, i tako vec godinama. Posao je takav da se u zgradi ne provodi mnogo vremena.
Kad sam radila kao urednik hronike, sto je znacilo sedeti vise sati na jednom mestu, kupovala sam hranu (obicno povrce) na pijaci pored.
Najcesce sam jela daikon, kupus, rotkvice, mada su moje kolege preferirale cevape u somunu i slicne djakonije, ali su na kraju dana dolazile po parcence kupusa :D
Imam problem sa MM, koji mora da jede na poslu, ali to znaci trosenje para (sto nam veoma tesko pada, s obzirom na situaciju).
Kad je bio na bolovanju, uspeli smo cak i da ustedimo ponesto, iako je dobijao 60 posto plate. Eto koliko kosta rad.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Deda

Ja imam kuhinju i celu zgradu na rasolaganju, mogu bre i da zamesim po nesto  :crazy:
I da otvorim pekaru u gazdino praznom lokalu  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006