Main Menu

A sta jedete na poslu?

Started by Margarita, March 23, 2010, 11:34:39 AM

Previous topic - Next topic

senka

Quote from: Deda on March 23, 2010, 12:17:38 PM
Ja imam kuhinju i celu zgradu na rasolaganju, mogu bre i da zamesim po nesto  :crazy:
I da otvorim pekaru u gazdino praznom lokalu  :lol:

to bi ti najpametnije bilo  :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Tchi

Ja imam kuhinju i celu zgradu na rasolaganju, mogu bre i da zamesim po nesto  :crazy:
mesi, mesi nece nista da ti skodi  :lol:

Summer

:lol: :lol: :lol:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Margarita

juce mi mm najavio da ce im zatvoriti kantinu, izgleda da cu morati jos i o njemu da mislim :wall:
supu u solji smo jedno vreme svakodnevno konzumirali, dok nam se nije smucila :D
ali proslo je par meseci, mozda bih mogla ponovo da pocnem
ma, meni je generalno to spremanje hrane za posao jos jedna obaveza vise :crycry: ali ajde

Margarita

probala sam i kombinacije grisine + voce, jogurt i voce, al sto sam nervozna kad ogladnim :lol:

MissL

Ja sam jedno vreme kupovala voce ujutru, drzalo me mesec dana :mrgreen:
Da ne govorim da su mahom bile banane :lol:
a kad je bio grejpfrut bilo je praaaaavo mucenje

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Xe

Ko je spomenuo voce? :D
Pa od toga se ogladni za deset minuta!
Povrce, zene, povrce,  i to ono proteinsko - krastavci, rotkvice, kupus (dobro, ne mora bas kupus, ali mozda nije lose izrendati ujutru pa sa pavlakom i rotkvicama, mljac!)
Garant ce da vas drzi duze od onih glupavih kifli, a zdravije je i jeftinije.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Margarita

xe, ja imam osecaj da sve to sto je sveze i socno samo projuri kroz moj stomak i ostavi jos vecu rupu, koja samo nekim testom moze da se zatvori :lol:
ali narendacu za sutra jednu porciju, bas da vidim kako ce biti :)

Xe

Ako ti stomak radi kako treba, od kupusa, recimo, mozes da budes sita nekoliko sati.
Meni kifla napravi rupu u crevima i kiselinu u zelucu, plus mi padne secer  :crazy: pa nemam osecaj gladi te usisavam sve sto mi se nadje na putu  :crazy:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

aleks

Quote from: Margarita on March 23, 2010, 02:56:09 PM
xe, ja imam osecaj da sve to sto je sveze i socno samo projuri kroz moj stomak i ostavi jos vecu rupu, koja samo nekim testom moze da se zatvori :lol:

moj covek. nosila sam ja godinama salate i salatice, ali bez testa nista.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Deda

Quote from: Margarita on March 23, 2010, 02:56:09 PM
ali narendacu za sutra jednu porciju, bas da vidim kako ce biti :)
Ili kupus corba-  :D
Zasto sve sto je lepo i slatko goji  :crycry:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Tchi

Quote from: Xe on March 23, 2010, 02:57:56 PM
Ako ti stomak radi kako treba, od kupusa, recimo, mozes da budes sita nekoliko sati.
Meni kifla napravi rupu u crevima i kiselinu u zelucu, plus mi padne secer  :crazy: pa nemam osecaj gladi te usisavam sve sto mi se nadje na putu  :crazy:
pa sta je problem sto ti padne secer, to se lako resava, ja upravo cekam krofnu sa cokoladom  :balavi:

Margarita

Quote from: Tchi on March 23, 2010, 03:15:34 PM
pa sta je problem sto ti padne secer, to se lako resava, ja upravo cekam krofnu sa cokoladom  :balavi:

e tako sam i ja cekala palacinke sa nutelom, pa sad ne mogu da zakopcam garderobu :D

dedo, a jel sa tom kupus corbom ima i neka dijeta? :ces:

Tchi

otkopcas pa prekrijes bluzom, to sam jutros radila  :D

emge

Imamo kuhinjicu, gdje uglavnom koristimo MW za podgrijavanje - znači nije  baš zamišljena da neko pristavi pasulj :)

Prostoriju za sastanke u vrijeme ručka koristimo kao trpezariju :)

Jedem ujutro: musli+mlijeko, jogurt+ovsene pahuljice+suve kajsije, jogurt+integralna kifla.
Onda oko 11-12h jedem voće, to nije problem nikome.
Za ručak naručujemo iz Harmonije, ili ona gotova jela i roštilj Deda Stoja, ili ribu iz obližnje ribarnice, ili idem u restoran na vrhu zgrade, gdje imamo kompletan ručak (supa, jelo, salata) za 370 din.
Kad vodim računa da smršam onda uglavnom ručam ili ribu, ili piletinu sa roštilja iz mesare, sa nekim povrćem sa pijace :) I naravno Quick supice :)