Main Menu

Lak za nokte kao flomaster

Started by janavi, March 25, 2010, 01:10:48 PM

Previous topic - Next topic

disco2000

Nije, svidja mi se... :lol: ali asocijacije su jace od mene :lol:

cici

disco2000

Finalina

godinama znam za pucajuce ...  :blink:   ....  moja kuma je te lakove odavno mazala, ona ima fantasticne ruke i nokte i nevidjeno joj dobro sve zivo pristaje .... meni se to ne svidja, ma ni da probam, a kupila sam detetu prosle godine i ona maze (ima plavi, kombinuje sa roze, crvenim i nekim sljastecim)
lani  :kiss1:  sve u istoj boji  :girl_haha:

Unabebili

Fina, i ja imam pucajuci..ti se licno uverila  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Finalina

Unabebili

pa malo...pri vrhovima....morao da se kombinuje sa Fairy praskom, zbog specijalnog efekta  :rofl: :kiss1:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Nanny Ogg

Ni meni se ti pucajuci ne svidjaju (mada sam uredno kupila nekoliko  :crazy:  :lol: ) zato sto stalno imam trip da mi nokti izgledaju kao da sam upravo oribala kupatilo   :fool:

Ovog leta cu da mackam plave nijanse, nasla sam divne u Liliju  :girl_in_love:

Ajte zene, ne dram'te

Lani

Quote from: Finalina on June 02, 2012, 10:34:05 PM
godinama znam za pucajuce ...  :blink:   ....  moja kuma je te lakove odavno mazala, ona ima fantasticne ruke i nokte i nevidjeno joj dobro sve zivo pristaje .... meni se to ne svidja, ma ni da probam, a kupila sam detetu prosle godine i ona maze (ima plavi, kombinuje sa roze, crvenim i nekim sljastecim)
lani  :kiss1:  sve u istoj boji  :girl_haha:

:-\ :girl_haha:
Meni ovo, posle početnog šoka  :lol: i ne izgleda loše.

gasha

i ja sam vidjala, ali ne svidja mi se , na meni
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

dmi

dajte im sansu
vrlo su pismena stvar kad se nema vremena za skidanje i ponovno mackanje samo drmnes taj preko i sve izgleda uredno
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

maxic

Quote from: dmi on June 04, 2012, 03:54:25 AM
dajte im sansu
vrlo su pismena stvar kad se nema vremena za skidanje i ponovno mackanje samo drmnes taj preko i sve izgleda uredno

Jedino zbog ovoga bih prelomila. Svidjaju mi se na drugima, ali seb s njima ne vidim.  Mada ja se jos navikavam na smedji, teget i tako te boje koje nisu lila roze i crvene.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

moma

ja sam te pucajuce odavno vidjela u avonu
vidis dobra je to varijanta za drugi dan kad nemam vremena

i treba mi neki plavi i zeleni
nikako da se usudim

Margarita

nokti su mi se strasno prolistali :crycry: srezala sam ih skoro do kraja i cim malo izrastu - listaju se
ima li neka 'mazalica' da ih malo oporavim? a da nije avon ili oriflame, ne mogu da cekam na isporuku
kazu mi koleginice da je zato sto sam pocela da ih mazem stalno :ces:
ali i ovde vas ima dosta koje to godinama radite, da li je moguce da je od mazanja?

Lani

Nije moguće.
Prošetaj se do Lilija, kupi neki od onih učvršćivača za nokte pa maži neko vreme.