Main Menu

Lak za nokte kao flomaster

Started by janavi, March 25, 2010, 01:10:48 PM

Previous topic - Next topic

martina

ja ne bih nikako tirkizni, jer to je uvijek malo off, a meni licno se to ne svidja

braon lak isto ne ljubim, onako generalno

koralni ili zuti, dakle, ili mozda i narandzasti. ne bih rozi, to mi je previse predvidivo uz tirkiz
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

AnaK

Dakle, koralni  :girl_in_love: Mnogo sam neodlučna, ja uopšte nemam takve boje  :-[ Ali jedva čekam da isprobam  :girl_in_love: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

cici

anelore

Meni se koralni uglavnom ne dopadaju  :-[ nekako mi lice na lakove koje je nosila moja mama krajem osamdesetih.
Stoga, glasam za ciklama lak. Ima Rimmel onaj 60 seconds, neki fancy fuchsia, i funtime fuchsia (taj je malo tamniji), meni se taj bas svidja. A ide i uz braon garderobu.

AnaK

Moraću da isporbam, meni su sve te boje potpuno - 'ne ja'. Namazala sam čokolada braon (u mom opsegu tirkiznih, plavi patlidžan i ljubičasti, jedini koji mi je bio super na prvi pogled  :girl_haha:) Naravno da sam morala odmah da ih obujem  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Summer

Moram da preporucim jedan jeftin lak, vrlo lepo izgleda kad se namaze, ne ljusti se odmah, na nogama ostaje, ne skida se uopste, prosto neverovatno za 150-200 din, nisam sigurna koliko kosta, ali tu je negde. Do sada mi je najbolji od svih isprbanih iz Lilly-ja, a cini mi se da sam probala skorko sve.

http://www.miss-sporty.co.uk/

Nails - Lasting Colour - Red Tango

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Finalina

miss sporty ima skroz ok lakove i super cene, inace zs mnoge stvari

potpisujem martinu za ovaj dzumbus sa bojama :lol: , mada stvarno sve zavisi i od sandala i od samih stopala tj noktiju pa tek onda i od laka, sta se sa cim uklapa kada su boje u pitanju ...ako su sandale zenstvene ne bih kontrirala nekom ludom bojom, ali ako su sportski fazon onda moze drečavo i u svakoj boji ... ma sve znate, velike ste već :rofl:

AnaK

Janko 23.7.2002.

cici

monochrome

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

disco2000

Extra!!!

L'Orealov je bas dobar, 285 din. Traje danima, neki sa gelom... :think:

Finalina

kod ovako veselih boja sve se slaze i sve moze... super je kombinacija...

ja skoro uopste ne koristim lakove, posebno ne na nogama, od kako ih želiram :lol: ... evo uskoro ce tri meseca i ja tek sada planiram da odem na totalnu korekciju