Main Menu

Trajni frenč

Started by Blue, March 26, 2010, 02:27:27 PM

Previous topic - Next topic

Blue

Quote from: Ivy on March 26, 2010, 02:13:31 PM
sto ne uradis "trajni" frens?  posle dvije nedelje korekcija..i tako stalno...ja sam prezadovoljna...

Ivy, prvi put cujem za ovo, a zvuci mi savrseno!

Ako mozes, napisi malo vise ovde o tome (kako i gde se radi, itd.) i postavi neku fotkicu  ;)
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Ivy

sigurna sam da rade u skoro svim salonima, kad ima ovdI onda ima svuda  :rofl:

znaci postupak je isti kao kad se inace radi frens ali radi gel-tehniku ;D, znaci prvo ide bijeli gel pa preko providni...koji se ne skida dok nokat ne izraste ili se isturpija ploca nokta... korekciju radis po potrebi ...na dvije-tri nedelje, zavisi koliko brzo ti rastu nokti...

ako ti dosadi preko njega mozes da namazes bilo koji u boji...skines ULJANIM acetonom, ne obicnim , premazes sa bezbonim lakom i opet imas frens  :turpija:

evo mojih...postavljala sam sliku jednom prosle godine...

Xe

Trajni frenc, to mi se svidja  :turpija:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Ivy

Dvije godine ga stavljam ...prezadovoljna sam  :girl_in_love:

jako je bitno da zamolite (posto u suprotnom umeju da pretjeraju  :ljut:)  da vam ne turpijaju plocu nokta previse...malo samo da predje turpijom, cisto da skine "masnocu" sa nokta, da bi gel "drzao" bolje...

i ako nemate jake svoje nokte...isto to rade i na "vjestackim"...cak i bolje izgleda...

eh da...povremeno se mackaju nokti bezbojnim, cist da im se "vrati" sjaj...

cici

Mene nerviraju što uglavnom rade sa belim gelom pa to izgleda neprirodno, ko ima mlečni mnogo je lepše.
Mada nisam ja baš merodavna za ovu tehniku, ne volim :rofl:

Ivy

Quote from: cici on March 26, 2010, 03:03:14 PM
Mene nerviraju što uglavnom rade sa belim gelom pa to izgleda neprirodno, ko ima mlečni mnogo je lepše.
Mada nisam ja baš merodavna za ovu tehniku, ne volim :rofl:

tebe sam cekala  :nokti2:

:bighug:

mljecni nemaju...za sada...bar kod nas ne...kod vas mozda i ima  :crycry:

kod nas ima samo srebrni i bijeli... :sissyfight:

meni odgovara jer volEm frens...nekako mi najzahvalniji..."ide" uz sve...i meni najbolje "stoji"  :girl_in_love:

cici

Ima kod nas, mada to je sve ista roba sigurno ga ne poručuju jer su ubedjeni da tako treba da izgleda :D Ovde ga pomešaju sa belim pa ispadne isto s**** Dodje mi da otvorim svoj salon i da ih sve oduvam :lol: Ako ništa drugo imala bih brojnu forumsku klijentelu :lol:

Dodji da te vodim na Sajam :bighug: Pa da vidiš šta sve ima, sad ima i gelova u boji i sa štrasom, ma svašta.

Ivy

Quote from: cici on March 26, 2010, 03:10:01 PM
Ima kod nas, mada to je sve ista roba sigurno ga ne poručuju jer su ubedjeni da tako treba da izgleda :D Ovde ga pomešaju sa belim pa ispadne isto s**** Dodje mi da otvorim svoj salon i da ih sve oduvam :lol: Ako ništa drugo imala bih brojnu forumsku klijentelu :lol:

Dodji da te vodim na Sajam :bighug: Pa da vidiš šta sve ima, sad ima i gelova u boji i sa štrasom, ma svašta.

:crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry: :crycry:

cici

Ivy

hocu da se selim kod vas  :crycry:

:bighug:

Blue

hvala Ivy, prelepe su ti ruke i nokti  :ok:

ja najvishe volim french :girl_in_love:

cici

Zvisi koliko ti brzo rastu nokti.Ne mora na dve nedelje, a može i malo dublje da uradi pa da ti traje duže.Sasvim sam sigurna da ima i kod tebe u nekom salonu.

nelly

Quote from: Ivy on March 26, 2010, 02:53:49 PM
sigurna sam da rade u skoro svim salonima, kad ima ovdI onda ima svuda  :rofl:

znaci postupak je isti kao kad se inace radi frens ali radi gel-tehniku ;D, znaci prvo ide bijeli gel pa preko providni...koji se ne skida dok nokat ne izraste ili se isturpija ploca nokta... korekciju radis po potrebi ...na dvije-tri nedelje, zavisi koliko brzo ti rastu nokti...

ako ti dosadi preko njega mozes da namazes bilo koji u boji...skines ULJANIM acetonom, ne obicnim , premazes sa bezbonim lakom i opet imas frens  :turpija:

evo mojih...postavljala sam sliku jednom prosle godine...

ja sam ga uradila prosle godine pred letovanje
malo je reci da sam odusevljena  :girl_in_love:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Finalina

Za kratke nokte, ekstra je trajni frenč..... ali ja volim duge  :turpija: nokte pa mi na njih i ne ide nesto.

Za te gel zastite, izlivanja i trajni franč već sam pisala na temi
i preporucujem dobro mesto za manikiranja i pedikiranja

Takodje, trano lakiranje&zastita gelovima u boji super izgleda i sa "Jesica" tehnikom i lakovima