Main Menu

letnja navlaka za sediste

Started by Tchi, March 29, 2010, 12:35:05 PM

Previous topic - Next topic

Tchi

treba mi za maxi cosi priori, to se sediste vise ne proizvodi i ne mogu da nadjem navlaku, a za priori xp ne odgovara, pa da pokusam ovde da li neko ima na prodaju?

emge

E, baš bezveze :(

Jeste li gledali u TL, čini mi se da imaju dosta tih navlaka.

Mi smo kupili navlaku prošle godine za ovo Martino, i super nam se pokazala. Još malo, pa ću ponovo da ga obučem u bijelo :)

Lani

Kakve su to navlake za sedišta?  :-[

Tchi

zvala sam turbolimac i brestil koji su uvoznici za maxi cosi i nema, a bas bi mi dobro dosla jer uzimamo rent-a-car na zakintosu sa sedistem pa mi je tako cistije plus planiramo putovanje po evropi za avgust

Tchi

lani, kao frotirske navlake da se ne bi znojili

Lani

Tchi

aha, ali trebalo bi da odgovara sedistu zbog provlacenja kaiseva

emge

Lani, mi smo našu kupili zasebno. Frotirska, bijela. Manje se znoji, prijatnije je za tijelo kad je vruće.

dmi

tchi, mi smo pre dve godine bile na krfu i iznajmile ren-t-car.
na sediste koje smo dobili sam stavila dve pelene jednu uzduzno preko koje je sedela a drugu poprelo iznad ramena tamo gde joj je glavica da joj ne dotakne sediste. i to je super funkcionisalo
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Tchi

dmi, super, ja se plasim da ne spada preko glave posto sam tako stavljala peskir, ali verovatno pelena bolje hvata podlogu, tako cu da uradim ako ne nadjem ovo, svakako je velika sansa da i da nadjem za moje sediste to ne bi odgovaralo onom koje tamo dobijemo