Main Menu

itacka ne moze da se loguje

Started by stacka, March 29, 2010, 08:28:47 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Na njegovom kompu kada kuca www.mojamansarda.com izlazi mu niz oglasa kao da je domen slobodan (zeleno beli ekran, ako nekome znaci )
Probao je i iz IE i iz Google chromea. Ja se sa mog logujem bez ikakvih problema.
Zna li neko sta bi moglo da bude?
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

janavi

biće iipak da ima neki tipfeler ;)
pošalji mu link na koji će da klikne
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

stacka

On ima bookmarkovanu lokaciju, sinoc je radilo, danas nece. Probao je da kuca, probali smo i varijantu da klikne na link koji sam mu poslala... isto. :(
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Janko 23.7.2002.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

stacka

Sad je pustio da mu se skenira komp pa cemo videti.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

itacka

tu sam,a taman ste mislile da ste me se resile   :crazy:   :P  :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.06.2010.

AnaK

Pih.  :rofl:

Šta je bio problem, jesi li otkrio? Baš zanimljiv slučaj...
Janko 23.7.2002.

itacka

verovatno neki trojanac me drndao,odradio spybot i ad-aware i prijavili su mi par problema,e sad sto samo mansardu pojma nemam  :D
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.06.2010.

AnaK

Janko 23.7.2002.

janavi

meni se sad desilo nešto slično
otvarao mi se neki ask.com i u njemu pretraga za mansardu :rofl:
nije hteo jedno 5 minuta da uđe na mansardu
ja kao brisala kukije, al nije vredelo, posle se vratilo samo, kako je i nestalo :)

janavi

sve češće mi se ovo dešava
kad kliknem na nešto na mansardi (koja je do tad uredno radila), redirektuje me ovde
http://www.ask.com/web?l=dis&o=102174&qsrc=2870&gct=dns&gc=1&q=www.mojamansarda.com

onda desetak minuta ne radi, pa proradi, a vidim da neko u međuvremenu postuje, pa mi frka da je do mene nešto

antivirus uredno uključen, radi scan jednom nedeljno, nikad ništa nije pronašao

stacka

Njemu se juce to desilo ponovo a nekih nedelju dana je radilo ok. Uopste ne kapiramo sta je u pitanju.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

janavi