Main Menu

Vestice, gatare i proricanja

Started by Deda, March 30, 2010, 09:31:00 AM

Previous topic - Next topic

maripoza

Old enough to know better, but too young to care.

Glitter

dobila sam 8 na ispitu iz vestica i gatara  :lol: :crazy: :diva: :lol:

maripoza

Bravo, Glit, oces sad da nam gatas?  :lol:

Glitter

Bila sam kampanjac sve sam zaboravila :lol:

senka

radila sam horoskop 3 puta (Zlatko Zlatković, saška i još jedna žena) i pogodili su onako

mojoj mami je vidovita rekla da ću varati muža sa starijim muškarcem na viskom državnom položaju - a to smo već apsolvirali ovde :lol: :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Vockica

Moja dalja rodjaka mi je radila natalnu kartu jos dok sam bila u srednjoj skoli.Vise se i ne secam sta mi je sve rekla.

Rekoh na tricama da je sveki posetila neku vidovitu i navodno joj je sve pogodila ovo sto se sad desava sa svekrom.Jos cekamo da se razvedemo i superiska  :hm:.
Ja generalno nemam nista protiv toga,nek ide ko voli.Ne volim zamaranja i ubedjivanja.
Moja sestra je skoro radila natalnu kartu i jedva je potrefila vrata da izadje.Mozda odem i ja.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Xe

Quote from: senka on March 30, 2010, 06:40:16 PM
radila sam horoskop 3 puta (Zlatko Zlatković, saška i još jedna žena) i pogodili su onako

mojoj mami je vidovita rekla da ću varati muža sa starijim muškarcem na viskom državnom položaju - a to smo već apsolvirali ovde :lol: :lol:
NEma veze, volimo da obnavljamo gradivo  :lol:
Onaj sto cupa za usi je u Banatskom Velikom Selu, hteo moj kum da nas vodi (doduse, "cupac usiju" vise ne radi jer je umro  :lol: radi njegova cerka)
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maxic

Radila natalnu kartu, poslije se ispostavilo da sam dala pogresno vrijeme rodjenja :rofl:
Jednom kod frizerke, pijem kafu i feniram se, kad eto ti neke zene, odmah mi rece sta studiram i pozva me da dodjem na gatanje.
Uputile se moja frizerka i ja tamo koliko je sledece sedmice, mi tamo, a na vratima od stana pise ,"Sheherzada, molim vas izuj se"  Poslije smo jos i kafu morale da pijemo, a ja sam se plasila da je vidovita da ne provali sta u tom trenutku mislim. Elem rekla  mi sve sto sam htjela da cujem, i jos mi dala neku teglu vode bajalice, da je prospem na prvoj raskrsnici. Prva raskrsnica, na cosku Takovske i Dz. Vasingtona, ljudi koliko volis, a ja treba da prospem nesto iza sebe i ponovim neku bajalicu.  Znaci valjala sam se od smijeha, mozda mi se zato nista nije ostvarilo.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

emge

Radili su mi horoskop, gledali u dlan i tako to - i nikad mi niko nije ništa pogodio.
Počinjem da sumnjam da je do mene :)

Lani

maripoza

Quote from: emge on March 30, 2010, 09:45:33 PM
Radili su mi horoskop, gledali u dlan i tako to - i nikad mi niko nije ništa pogodio.
Počinjem da sumnjam da je do mene :)
I ja. :lol:

Da probamo sa Milanom tarotom?  :girl_haha:

Glitter

samo ako ce da ti predlozi da trcis krug oko zgrade, popijes jos jedno pice ili skidas gace preko glave   :girl_haha:

maripoza

Sve sam to vec probala...... i nista. :girl_sigh:   :rofl:
Morace da smisli nesto novo. :lol:

Glitter

maripoza