Šta vam je ulepšalo dan ..ili noć

Started by Deda, March 31, 2010, 10:45:57 PM

Previous topic - Next topic

linga

Quote from: jackie on January 25, 2011, 02:23:12 PM
ja to nikad ne mogu :(

Mi nemamo mnogo gostiju, jer mi mnogo rodbine slavi istu slavu, samo najblizi prijatelji i to je to 25 ljudi max. Ove godine se podelili na 3 dana.

janavi

došla mi danas devojčica na konsultacije, pita koliko traje kolokvijum u četvrtak
pošto u to vreme treba da primi godišnju nagradu faksa (koju dobijaju najbolji studenti generacije iz svake godine)
i ja joj kažem da može slobodno drugi dan da dođe da samam polaže kol, a tad da ide da primi nagradu
ona se prvo nećkala, bi joj neprijatno
pa mi posle poslala mail da bi ipak volela tako, ako mi nije problem

i tako ja voooolim da izlazim u susret dobrim studentima, a sa lošima se generalno uvek natežem, i skoro nikad ne dozvoljavam ustupke ;)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Janko 23.7.2002.

Xe

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Gost51

gasha

janavi  :clap: :clap:
i ja volim da ucinim divnoj deci, a jos kad su studenti pa razumeju o cemu je rec, jos lepse  :love32:

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

NenaS

:clap: Super Jano! Verujem da će znati to da ceni.
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

disco2000

cici

Lani

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Pepi

Dan mi je ulepsao neki nepoznati covek iz Bitole, koji mi je odgovorio na mail, i poslao svekrvin izvod postom i tako me spasao maltretiranja  :love32:

Deda

Bravo za njega . Pa kako si doskla do njega ? Mene odusevljava kad ti potpuno nepoznati ljudi pomognu , izadju u susret i stvarno mi vraca nadu i ljubav u svet. Meni s etakodje desavalo i u poslu da mi bukvalno pomogne cobvek kome 1.put glas cujem..nazolost ima vise onih koji ne prestaju da me neprijatno iznenadjuju  :girl_sad:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Pepi

Na sajtu opstine Bitola sam nasla samo mail administratora, i poslala pitanje kako da izvadim izvod, a da ne idem tamo. Čovek me pitao za svekrvine podatke, i javio da mi je poslao izvod  :love32:
I ja sam iznenađena koliko ti ljudi pomogneu a da ih zapravo i ne znaš ...kao neke druarice sa ovog foruma  :love32: a "bliski" ljudi ti okrenu leđa kad ti je napotrebnije...

linga

Kako divno  :love32:
Meni su u mnogo situacija pomogli ljudi koje znam samo virtuelno, jedan lik mi hostuje blog, drugi su mi popravljali blog, ma gomila stvari  :girl_in_love: