Šta vam je ulepšalo dan ..ili noć

Started by Deda, March 31, 2010, 10:45:57 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

cici

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

linga

jel

My name is Luton, Robin Luton :lol:

dmi

Quote from: janavi on January 04, 2012, 05:52:05 PM
dobili NG poklon od popodnevnog taksiste, neku igračku/torbicu u obliku pande. Kaže, "oprali smo, i stavili omekšivač, to sam ja kao za svoje dete, i nemoj da joj pojedeš čokoladu"
:girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love:

divan covek :girl_in_love:

bravo za citace :clap:
i bebu :love32:
i sve ostalo
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

AnaK

Meni 2h (i slovima: dva sata) cunjanja po Immo centru solo, i sitna kupovinica za sebe, i malčice ozbiljnija za dete  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

stacka

Kolega iz Nisa koji mi je poslao pakovanje Ledenih kocki City Expressom :girl_in_love:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

janavi

AnaK informacijom o leku
podigla me, bukvalno :girl_in_love: :kiss1:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Janko 23.7.2002.

janavi

- dobila odgovor iz dnevnog boravka za decu sa smetnjama koji je na 5 minuta peške od nas (nije baš ohrabrujuć, al možda ih odobrovoljim)
- Vanja pohvaljena da stablino zna krug, i uglavnom prepoznaje kvadrat i trougao, i najverovatnije ima crvenu i plavu boju (to će sad intenzivirati)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

NenaS

Vanja pametnica naša :love32:
A za dnevni boravak :voda:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

AnaK

Janko 23.7.2002.

dmi

Quote from: janavi on February 01, 2012, 04:47:29 PM
- dobila odgovor iz dnevnog boravka za decu sa smetnjama koji je na 5 minuta peške od nas (nije baš ohrabrujuć, al možda ih odobrovoljim)
- Vanja pohvaljena da stablino zna krug, i uglavnom prepoznaje kvadrat i trougao, i najverovatnije ima crvenu i plavu boju (to će sad intenzivirati)

bravo vanjuska :clap:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen